18 / 04 / 2024

HSK personel alımı

HSK personel alımı

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Sekreterliği bünyesinde istihdam edilmek üzere yeni personel alımı yapılacağı duyuruldu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu uyarınca 27 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1.200 personel alımı tercihleri yarın sona eriyor! Hemen KPSS tercih kılavuzuna bakın!

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla beraber, tercih detayları resmen belli oldu. Peki Tarım ve Orman Bakanlığı 1.200 personel alımı nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro personel alımı için tarih belli oldu! Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün 2022 personel alımı için tarih resmen belli oldu. Tam 25 ilde en az 10 bin TL maaş fırsatı... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2022 ne zaman? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı branş dağılımı!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair detaylar merakla araştırılıyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hakkındaki araştırılanlar!

PTT personel alımı! PTT personel alımı 2022 başvuru nasıl yapılır? PTT personel alımı şartları nelerdir?

PTT personel alımına dair detaylar, iş arayışında olan kişiler tarafından merakla araştırılmaktadır. İşte PTT personel alımına dair detaylar!

PTT 55 bin KPSS şartsız personel alımı başladı mı? PTT başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)'in 55 bin personel alımı yapacağı iddiaları gündemde büyük yankı uyandırdı. Peki, PTT 55 bin KPSS şartsız personel alımı başladı mı? PTT başvuru şartları açıklandı mı? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı yapıyor! İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detayları!

Acil personel alımı başladı! İŞKUR 11.500 TL ile 81 ilde personel alımı yapıyor! İşte detaylar!

İŞKUR tarafından 81 ilde 106 bin personel alımı yapılıyor. Kurum tarafından yapılan duyuru ile açık pozisyonda bulunan iş ilanları belirtildi. İşte 81 ilde 107 bin 98 açık işçi sayısının açıklandığı personel alımı detayları!

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? PTT personel alımı başvuru şartları açıklandı mı? Hemen bunlara bakın!

Uzun süredir gündemde yer alan PTT personel alımı başvuruları ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. PTT 55 bin personel alımında son durum merak ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte PTT personel alımı 2022 ile ilgili tüm ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak boş olan kadroları paylaştı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de yayınladığı ilanda, 7 farklı kadroda 10 personel alınacağı açıklanmıştı. Bu haber sonrası ilgili kişiler ilanın detaylarını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

HSK personel alımı Haberi

HSK personel alımı

Hakimler ve Savcılar Kurulu Sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. Kurum tarafından yayınlanan ilana göre 27 personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolarda şöyle açıklandı; 15 büro personeli, 5 sözleşmeli şoför ve 7 hizmetli. 

HSK sözleşmeli personel alımı için başvurular 30 Mayıs 2022 tarihinde başlamış olup son başvuru tarihi ise 3 Haziran 2022 olarak açıklanmıştır.  Başvuruların Emniyet Mahallesi, Mevlana Bulvarı No:36 Yenimahalle / ANKARA adresine şahsen gidilip yapılması gerekiyor. 

Büro Personeli Alımı İçin Başvuru Şartları

En az lise mezunu olunması, 

Lisans mezunları için KPSSP 3 puan türü, ön lisans mezunları için KPSSP93) puan türü ve lise mezunları için ise KPSSP(94) puan türüne girmiş olunması, 

Uygulama sınavında başarılı olan ve sözlü sınava katılmak için gerekli diğer şartlara sahip olan adaylar sözlü sınava da tabi tutulacaklar. 

Kamu haklarından mahrum...