26 / 04 / 2024

Hudekoğlu İnşaat şirketi

Hudekoğlu İnşaat şirketi

Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi, Sırrı Süleyman Tunceroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adem Ekşioğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Ekşioğlu tarafından kuruldu. 

İdlibioğlu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdlibioğlu İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Saad Idlıbı tarafından kuruldu. 

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bostancıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Ve Orman Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yener Bostancı tarafından kuruldu. 

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmanoğlu İnşaat Yapı Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Araz Guliyev tarafından kuruldu.

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Necati Şaşmaz tarafından kuruldu.

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

Hudekoğlu İnşaat şirketi Haberi

Hudekoğlu İnşaat şirketi

Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi, Sırrı Süleyman Tunceroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.


Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 2-)Kat karşılığı ve kendi nam ve hesabına mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, 3-)Yurt içinde ve yurt dışında reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alım satımını yapmak.  4-)Her türlü matbaa ve basım işlerini yapmak,satmak. Her türlü Matbaa ekipmanlarını almak,satmak ve kiraya vermek, 5-)Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri yapmak, 6-)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat...