26 / 04 / 2024

Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi, Sırrı Süleyman Tunceroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.



Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi, Sırrı Süleyman Tunceroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Güngören'de kuruldu.


Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; 1-) Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak. 2-)Kat karşılığı ve kendi nam ve hesabına mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, 3-)Yurt içinde ve yurt dışında reklamcılıkla ilgili olarak hediyelik eşya ve promosyon ürünlerinin alım satımını yapmak.  4-)Her türlü matbaa ve basım işlerini yapmak,satmak. Her türlü Matbaa ekipmanlarını almak,satmak ve kiraya vermek, 5-)Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri yapmak, 6-)Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 7-)Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede eğitim hizmeti vermek. 8-)Her türlü gıda maddelerini üretmek , almak ve satmak, 9-)Her türlü erkek, kadın, çocuk giyim ürünü alımı, satımı yapmak. 10-)Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımını ve  yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak 11-)Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 12-)Yurt içinde ve yurt dışında özel sektör ve  kamu kuruluşlarına faaliyetlerinde etkinlik ve verimliliği gözeterek kurum performansını arttırıcı organizasyonel gelişim, değişim yönetimi, yöneticilik ve liderlik becerilerini geliştirme, müşteri odaklı, yüksek performanslı kurum kültürü yaratma, satış etkinliği sağlama, alanlarında danışmanlık, araştırma, geliştirmek hizmetleri, ile bunların eğitim hizmetlerini yapmak, yaptırmak, sağlamak. 13-)Her türlü demir-çelik ürünlerinin alım, satımını yapmak. 14-)Her türlü tarım ürünleri üretmek, almak ve satmak. 15-)Her türlü canlı ve cansız hayvan balık ve su ürünleri toptan ve perakende alım,satımını yapmak.


Hudekoğlu İnşaat Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi adres: Güngören, Tozkoparan Mahallesi, Cevat Acıkalın Caddesi, Uhut Cami Pasajı No.9 


Geri Dön