19 / 04 / 2024

Hulusi Acar

Hulusi Acar

Mağaza sayısını bu yıl 210'a çıkarmayı hedefleyen Doğdaş Kelebek, rotasını çevirdiği Avrupa pazarında büyümek istiyor. Grup CEO’su Hulusi Acar; şirket cirosundaki yatak payını % 25’in üstüne çıkaracaklarını belirtti.

Kelebek Mobilya mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Kelebek Mobilya yıl sonuna kadar, mobilya mağazası sayısını 100'e, mutfak mağazası sayısını ise 50'ye çıkarmayı hedefliyor. Son olarak İstanbul Tuzla'da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışına birçok davetli katıldı.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Ünlü ressam İsmail Acar'ın Fransa'daki şatosuna hırsız girdi!

Dünyaca üne sahip ressam İsmail Acar’ın 2011'de Fransa’da aldığı şatoya hırsız girdi.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Atom Enerjı Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Erdinç Acar ve Serkan San ortaklığında kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Acar Taşınmaz Değerleme Geliştirme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Öztürk tarafından kuruldu.

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyamin Acar İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Acar tarafından kuruldu.

Acar Blu Marmara'nın örnek konutu satışta!

DOME + Partners tarafından Acarkent'te hayata geçen Acar Blu Marmara BW-25’in örnek konutu satışa çıkarıldı. 

Acar Blu-Acarkent'in Junior Penthouse'una global talep!

Acar Blu ’da Türkiye ve Dünya pazarında satışı sunulan; Koru Etabının 17. Katında konumlu olan Junior  Penthouse  kısa zamanda sahibini buldu.

Acar Vadi Evleri'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Acarlar Mahallesi'ndeki Acar Vadi Evleri'nde bulunan dubleks villayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 9 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Hulusi Kentmen'in İzmit'teki evi restore edilecek!

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Hulusi Kentmen'in Kocaeli İzmit'te bulunan evi restore edilecek. Ev, restore çalışmalarının ardından sanat evi olarak hizmet verecek. 

Acar Vadi Çubuklu etabı satışta!

İstanbul’da 80’li yıllardan beri villa trendine öncülük eden ve yön veren Acarlar Şirketler Topluluğu, Acar Vadi Çubuklu bloklarının satışına başladı.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Hulusi Acar Haberi

Hulusi Acar

Yaşamımızın yaklaşık üçte birini uyuyarak geçiriyoruz. Bir insanın ortalama ömrünün 75 yaş olduğunu düşünürsek bunun yaklaşık 25 yılını yatakta geçirdiği anlamına geliyor. Doğtaş Kelebek, Türkiye'deki uyku alışkanlıkları araştırmasını dün açıkladı. Araştırma sonuçlarının açıklandığı toplantıda konuşan Doğdaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar, bu yıl sonunda yurt içi ve yurt dışında mağaza sayısını 210'unun üzerine çıkarmayı düşündüklerini belirtti. Acar, şirket cirosundeki yatak payını yüzde 25'in üstüne çıkartarak ikiye katlamayı hedeflediklerini söyledi. Mobilya sektörünün yurt dışında cari açık vermeyen bir sektör olduğunu belirten Acar, “Türkiye'de üretilen yatakların yaklaşık olarak yüzde 30'u yurt dışına gidiyor. Türkiye mobilya ihracatının yüzde 70'i Irak, Libya, Azerbaycan, İngiltere hatta Suriye'de vardı hep çevremizdeki ülkelere gidiyordu. Bu ülkelerde sıkıntı olunca rotayı Avrupa'ya çevirmemize neden oldu. Şuanda İngiltere, Almanya, Avusturya,...