20 / 04 / 2024

Hulusi Şahin projeleri

Hulusi Şahin projeleri

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Gaziantep projeleri RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nda anlatılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te hayata geçirilen önemli projeleri “RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması”nda anlatacak.

Batman Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda diğer illerde olduğu gibi Batman'da da yapımına başladığımız millet bahçesinde sona doğru geldik." dedi.

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Hulusi Şahin: Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşacağız!

Yeni Hasankeyf'e bu yaz sonunda kavuşmayı düşündüklerini ifade eden Batman Valisi Hulusi Şahin, eskisinden çok daha güzel olacak Hasankeyf'i dünyaya tanıtacaklarını söyledi...

Batman ikinci OSB için start veriliyor!

Batman Valisi Hulusi Şahin, yatırımlar hakkında bilgi verdi. Şahin, Batman'da ikinci Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Hulusi Şahin projeleri Haberi

Hulusi Şahin projeleri

Batman Medya Mensupları Cemiyeti (BAMMED) Başkanı M. Salih Özcan, yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Aydın, M. Fatih Akgül ve Murat Fırat, Batman Valisi Hulusi Şahin'i makamında ziyaret ettiler. Vali Şahin İLKHA'ya Batman'ın çözüm bekleyen sorunları ve önemli projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

500 yataklı hastaneyi Batman'a kazandırmak için çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Şahin, Hasankeyf ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şahin, ikinci OSB'nin kurulması, tekstil sektörünün daha da gelişmesi, Esentepe Cami Projesi, Batman Çayı'nın ıslahı ve kenarının rekreasyon alanına çevrilmesi, Zilek Suyu, İluh Deresi'nin ıslahı ve hava mânia sorunu ile ilgili de konuştu.

"500 yataklı hastaneyle ciddi anlamda rahatlama sağlanacak"

Şahin, Batman'da yapılacak yeni hastanelerle birlikte sağlık alanında ciddi rahatlamanın olacağını söyledi. Şahin, sözlerine şu şekilde devam etti; "Kadın doğum hastanemizin inşaatı hızla devam ediyor....