28 / 03 / 2024

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 



Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret eden İstanbul Valisi Vasip Şahin, Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. Vasip Şahin, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’la başkanlık binasında bir araya gelerek, yenileme çalışmaları tamamlanan İstiklal Caddesi üzerinde, restorasyon çalışmaları tamamlanan Narmanlı Han, Tarlabaşı Yenileme Projesi, Taksim Camii ve Cihangir Sosyal Tesisleri’ndeki çalışmaları inceledi.


"Beyoğlu'nda yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıran bir uygulama"

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Vali Şahin, "Gerçekten de Beyoğlu'nda yaşayan insanlarımızın hayatını kolaylaştıran bilgi erişimini çok rahatlatan, denetimlerde etkinlik sağlayan bir uygulama inşallah diğer belediyelerimizde ve kamu kurumlarımızda da örnek teşkil edebilecek bir uygulama olur" açıklamasında bulundu. 


"Eski eserler bizim en büyük zenginliklerimiz"

Vali Şahin, restorasyon faaliyetlerine de değindi. "Eski eserler bizim en büyük zenginliklerimizdir." diyen Şahin, "Bunları yaşatmamız geleceği sağlam ve kullanılabilir bir şekilde aktarmamız hem de bunu ülkemizi ziyaret eden değerli yerli-yabancı tüm ziyaretçilere de göstermemiz ve onların da istifade etmesine imkan sunmamız gerekiyor. Bu da işin ticari boyutudur. Bu anlamda da İstanbul’da ve Beyoğlunda çok güzel şeyler yapılıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 


Geri Dön