25 / 04 / 2024

Hüni Parke ürünleri

Hüni Parke ürünleri

Emlak sektöründeki firmaların yaptıkları araştırmalar, lamine veya masif parke döşeli dairelerin, halı veya laminat döşelilere oranla daha kolay satıldığını ortaya koyuyor.

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Akira Makina İnşaat Plastik Orman Ürünleri Hafriyat Ve Lojistik Limited Şirketi Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Borabey tarafından kuruldu.

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teytak İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Celkanlı tarafından kuruldu.

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Icons İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çalar tarafından kuruldu.

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Darkred İnşaat Hafriyat Metal Plastik Orman Ürünleri Ve Hırdavat Limited Şirketi Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adil Bariş tarafından kuruldu.

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunslar İnşaat Hırdavat Makina Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Tuncay Özmen tarafından kuruldu.

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mrtdgr Makine Yapı Malzemeleri Metal Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Ayliz Metal Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Atmaca tarafından kuruldu.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Mrg Marin İnşaat Orman Ürünleri Hırdavat Lojistik Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Karaş tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Hüni Parke ürünleri Haberi

Hüni Parke ürünleri

Emlak sektöründeki firmaların yaptıkları araştırmalar, lamine veya masif parke döşeli dairelerin, halı veya laminat döşelilere oranla daha kolay satıldığını ortaya koyuyor. Ayrıca ahşap parkeler son zamanlarda artık evlerin her yerinde kullanılır oldu. Hüni Parke Yönetim Kurulu Başkanı Berki Yalınkılıç, “Sadece salon ve odalarda değil; mutfak ve  banyo gibi ıslak zeminlerde de ahşap parke kullanılması, mekanları bambaşka bir hale getiriyor. Mimarlar, tüm mekanlarda  aynı ürünü kullanarak zeminlerde daha yalın bir atmosfer yaratıyorlar. Özellikle lamine parkeler, ıslak zeminler için güzel bir alternatif olarak seçilmekte.” Diyor. 


Parkenin renk seçiminde eğilimlerin dönem dönem  değiştiğini söylemenin mümkün olduğunu dile getiren Hüni Parke Yönetim Kurulu Başkanı Berki Yalınkılıç sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bir zamanlar çok baskın olan kırmızı renkli parkelerin eskisi kadar tercih edilmediği bir dönemdeyiz....