23 / 04 / 2024

Hüseyin Kesimoğlu e devlet tapu

Hüseyin Kesimoğlu e devlet tapu

Elektronik işlemin temellerinin atıldığını söyleyen Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Kesimoğlu "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini elektronik ortamdan yapmak" dedi...

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın ne iş yapıyor?

Hüseyin Aydın kimdir? Hüseyin Aydın'ın eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hüseyin Aydın'ın kim olduğu ve Hüseyin Aydın'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Hüseyin Arslan kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Arslan kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Arslan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Arslan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Keskin’e Atlaspark AVM hakkında suç duyurusu!

AKP’li Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin hakkında görevini kötü kullandığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunuldu...

Hüseyin Bozkurt: FB Üniversitesi'ne 100 milyon yatıracağız!

Dört yeni hastane yatırımını sürdüren Medicana Grup, sağlıktan sonra eğitim alanına da giriyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, öğrenci kabul etmeye başlayan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 100 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade ediyor.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Mina Başaran vefat etti! Hüseyin Başaran'ın acı günü!

Birleşik Arap Emirlikleri'nden Türkiye'ye gelen özel uçak, İran'ın başkenti Tahran'ın güneyinde düştü. Başaran Holding'e ait olduğu belirtilen uçakta, bekarlığa veda partisinden dönen Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran ve 7 kız arkadaşı olduğu bildirildi.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Üysi Hüseyin Vatansever: Bina çatıları GES'e uygun inşa edilmeli!

Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Üysi Hüseyin Vatansever, Güneş Enerjisi Santralleri’nde (GES) birkaç yasa değişikliği ile lisanssız üretimin önünün açılabileceğini söyledi.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Kesimoğlu e devlet tapu Haberi

Hüseyin Kesimoğlu e devlet tapu

Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Kesimoğlu, "Hedefimiz, e-devlet entegrasyonu sağlanırsa 3-5 sene içinde pek çok tapu işlemini, vatandaşın da elektronik imza kullanımının yaygınlaşmasıyla elektronik ortamlarda yapabilmek" dedi. Kurumlarının çok sıkıntılı günlerden geçerek bugünlere geldiğini, son 810 yılda önemli aşamalar kaydettiklerini söyleyen Kesimoğlu, Tapu ve Kadastro Dairesinin yoğun bir iş yükü bulunduğunu, personelin de bu iş yükü altında ezildiğini belirterek şöyle devam etti Gayrimenkul ve inşaat sektöründeki hareketlilik doğrudan tapuya yansıyor.Bu da yılda 7 milyon işlem yapmamıza, yaklaşık 20 milyonun üzerinde vatandaşın tapu dairelerine gelmesine sebep oluyor.Personel desteği sağlama, bu yükü azaltma imkanımız yok. Biz 'teknolojiyi daha çok kullanarak bu yükü nasıl azaltabiliriz' diye uğraşıyoruz. 

İş yükümüz çok ciddi artmasına rağmen personel sayımız yıllar boyunca baktığımızda sabit kalıyor. Mevcut...