24 / 04 / 2024

Hüseyin Özcan Devecioğlu

Hüseyin Özcan Devecioğlu

Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Eylül'de kuruldu.

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Ali Enver Ünal, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Cem Devecioğlu ve Salim Devecioğlu tarafından kuruldu.

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mahya İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Şubat'ta kuruldu.

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mintaş Yapı Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Ali Enver Ünal, Cem Devecioğlu, Hüseyin Özcan Devecioğlu, Hüsnü Devecioğlu, Muharrem Gürses, Salim Devecioğlu tarafından 29 Temmuz'da kuruldu

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı. Esenyurt Kapadık Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Hüseyin Özcan Devecioğlu Haberi

Hüseyin Özcan Devecioğlu
Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüsnü Devecioğlu, Mecit Öztekin, Hüseyin Özcan Devecioğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül'de kuruldu. 


Mahya Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Yurt içinde ve dışında aşağıda yazılı resmi veya özel inşaat taahhütlerinde bulunmak 2) Beton, çelik, kargir, prefabrik inşaat taahhüt projelendirme işleri, 3) Toplu konut veya tek konut taahhüt ve yapımı, 4) İşyerleri, fabrikalar, komple sınai tesisler, cami, hastane, okul gibi sosyal tesisler yapımı, 5) Spor tesisleri, turistik tesisler, oteller, park ve bahçeler yapmak, 6) Barajlar, limanlar, kanallar, sulama tesisleri, temiz ve pis su şebekeleri kanalizasyon tesisleri, tasfiyes ve bertaraf tesisleri, aritma ve içme suyu ve bunlara ait depolama tesisleri yapmak, 7) Karayolları ve demir yolları ile...