27 / 04 / 2024

Hyundai Asansörleri

Hyundai Asansörleri

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Hyundai Asansör’den, güvenlik için bir milyon test!

İnşaat sektöründeki hareketlilik, sektörün olmazsa olmazı asansörlere olan talebi de artırırdı. Son dönemde ardı ardına yaşanan kazalar ise asansör ve iş güvenliği konusunu gündeme getiriyor.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Sinop'ta site yöneticisinin sağlıkçılar için astığı yazı tepki çekti!

Sinop'ta site girişine asılan 'sağlık çalışanlarının ön asansörleri değil, arka asansörleri kullanmalarını rica ederiz' yazılı uyarı tepkilere yol açtı. Uyarı yazısının asıldığı sitenin yöneticisi Zafer Karagülle, tepkilerden sonra özür diledi.

Depremde yüksek güvenlik sağlayan yapay zekalı asansörler!

Mitsubishi Electric, yüksek hızlı, konforlu ve enerji tasarruflu asansörleri ile dünyaca ünlü prestijli projelere imza atıyor..

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Avrupa Konutları Kale, Mitsubishi Electric asansörleri tercih etti!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Kale’nin asansör sistemlerinde de teknoloji devi Mitsubishi Electric’i tercih etti.

Karabük'te mühürlenen binalarda oturanlar 8 aydır dışarı çıkamıyor!

Karabük'te TOKİ konutlarındaki 17 binanın asansörleri, geçen yıl haziran ayında yürürlüğe giren Asansör Yönetmeliği’ne uygun olmadığı gerekçesiyle mühürlenmişti. 7 katlı binalarda oturan yaklaşık 30 engelliden bazıları 8 aydır dışarıya çıkamıyor.

Hyundai Elevator Türkiye'den eğitime destek!

Türkiye’de inşaat sektörüne paralel olarak büyüyen asansör sektörünün öncüsü Hyundai Elevator Türkiye, mesleki ve teknik anadolu lisesi öğrencilerine özel eğitimler veriyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Hyundai Elevator'dan asansöre çift kat çözüm!

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

GoodWorks, Hyundai Elevator Türkiye ile anlaştı!

Temmuz ayında Pana Yapı ve Porçöz’ü iş ortakları arasına ekleyen GoodWorks son olarak Türkiye’de Asansör sektörünün önde gelen firmalarından biri olan Hyundai Elevator Türkiye ile el sıkıştı.

Gaziantep Şehitkamil'de asansör denetimleri başladı!

Şehitkamil Belediyesi ve MTB Enerji Mühendislik Şirketi işbirliğince yapılan protokol çerçevesinde ilçe genelinde binaların asansörleri mercek altına alınarak, denetimleri başladı.

Hyundai Asansörleri Haberi

Hyundai Asansörleri

Türkiye pazarında 2010 yılından beri faaliyet gösteren Kore devi Hyundai Elevator, yenilikçi ürünleriyle dünya asansör sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki asansör kabininden oluşan “Double Deck (çift katlı kabin)” asansörleri ile Hyundai Elevator, yüksek katlı binalarda yoğunluktan kaynaklanan bekleme sorununu çözecek.


2010 yılında Türkiye’ye güçlü bir giriş yapan ve Hyundai Elevator Türkiye ismiyle hizmet veren Kore devi Hyundai Elevator, geliştirdiği ve kullandığı teknolojilerle fark yaratıyor. Bu teknolojilerden biri olan Double Deck asansörler, aynı asansör kuyusu içerisinde üst üste yerleştirilmiş iki kabinin birlikte hareket etmesi prensibiyle çalışıyor. İki ayrı kata aynı anda hizmet vererek hem binanın taşıma kapasitesi 1.8 kata kadar artırılıyor hem de bekleme ve yolculuk süreleri minimum düzeye indirilmiş oluyor.


Hem çift katlı...