20 / 04 / 2024

I-AM

I-AM

Tasarım ve marka deneyimi ajansı I-AM, Avrupa’nın en yüksek yeşil duvarlarıyla kentsel dönüşümden yeşil dönüşüme geçişin öncülüğünü yapan Greenox Urban Residence projesinin iç mimari tasarımını üstlendi.

I-AM, Hansgrohe The Water Studio mağazasını tasarladı!

Multi-disipliner yapısıyla marka, mimari ve dijital tasarım çözümleri sunan I-AM, Hansgrohe markasının Londra, Clerkenwell’de açılan yeni mağazasını tasarladı. “The Water Studio” isimli mağaza, banyo tasarımına giden süreci daha keyifli hale getiriyor

Kavgada bıçaklanan inşaat işçisi, yaşamını yitirdi!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kavga ettiği kişiler tarafından bıçaklanan inşaat işçisi Ahmet Daştemir (28) tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Niğde’de inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi!

Niğde merkeze bağlı Gümüşler beldesinde çalıştığı inşaatın 2. katından işçi yaşamını yitirdi.

Erzincan'da çatıdan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Erzincan Taksim TOKİ'de 4 katlı bir apartmanın çatısını tamir ederken dengesini kaybederek düşen işçi Sebahattin Mutlu yaşamını yitirdi.

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Elazığ'da inşaatta üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi!

Elazığ'da, şantiyede çalıştığı sırada üzerine demir kalıp düşen işçi yaşamını yitirdi.

Kocaeli'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Kocaeli Karamürsel'de inşaatta çalışırken elektrik akımına kapılan işçilerden biri yaşamını yitirdi, diğeri yaralandı.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ismiyle ve bütçesi ile dev yatırımları arasında yer alan Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi açılış için gün sayıyor.

Antalya'da inşaat iskelesi çöktü bir işçi yaşamını yitirdi!

Antalya Serik'te inşaat iskelesinin çökmesi sonucunda bir işçi yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Adana'da inşaattan düşen kişi yaşamını yitirdi!

merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde inşaat halindeki binadan düşen kişi yaşamını yitirdi.

I-AM Haberi

I-AM

Mimarlar, iç mimarlar, endüstriyel tasarımcılar, marka stratejistleri, iletişimciler ve grafik tasarımcılardan oluşan marka deneyimi ve tasarım ajansı I-AM, Aycan&Feres Ortaklığı tarafından 4. Levent’te inşa edilen Greenox Urban Residence’ın iç mimari tasarımını üstlendi. 13 bin metrekare konut alanına, 1100 metrekare sosyal tesis alanına sahip olan Greenox Urban Residence, dikey duvarlarında 21 bin 200 adet bitki, cephelerinde ise 900 adet ağaç ve ağaççığa ev sahipliği yapmasıyla sürdürülebilirliğe katkı sağlayan bir konut projesi olarak dikkat çekiyor.


I-AM’in Kurucu Ortaklarından Emre Kuzlu, projeyle ilgili görüşlerini şöyle dile getiriyor: “Kütlesi ile komşu binaları rahatsız etmeyen, aksine bulunduğu bölgeye ve şehir siluetine mimari estetik katan ağaçlandırılmış cephe dizaynıyla diğer kentsel dönüşüm projelerinden farklılaşan Greenox Urban Residence, her anlamda sürdürülebilirliğe değer veren tasarım anlayışıyla bizi çok heyecanlandıran...