25 / 04 / 2024

İAÜ Kariyer Fuarında alınan kararlar

İAÜ Kariyer Fuarında alınan kararlar

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı.

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

Kar Yapı, 'Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluştu!

Almanya'da gerçekleştirilen Evim Türkiye Fuarı'nda gurbetçilerle buluşan Kar Yapı, standında yüzlerce kişiyi ağırlayarak 12 adet ön satış sözleşmesi imzaladı. Üç gün boyunca devam eden fuarda 'Edonia Garden' projesi yoğun ilgiyle karşılandı.  

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Gop Plevne, Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak!

By Oktayöz İnşaat, Reyhan İnşaat ve Bahaş Holding ortaklığı ile Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Plevne projesi Türk- Arap İnşaat fuarında görücüye çıkacak.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Essenora son 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarı’nda!

Dairelerin hemen teslim edildiği 785 konutluk Essenora, kalan 80 dairesiyle CNR Emlak Fuarında stant açtı..

Hekim Yapı, 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda yeni ürünlerini tanıttı!

Hekim Yapı AŞ, HekimPanel işletmesi bünyesinde üreteceği 7 yeni formdaki poliüretan dolgulu sandviç panelleri 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda katılımcıların beğenisine sundu

Häfele Concept Project ile geleceğin trendleri Yapı Fuarı’nda sergilendi!

Häfele, müteahhit, mimar ve proje üreticilerine, konsept aşamasından mekânsal organizasyonlara kadar bütünsel bir çözüm sunan Häfele Concept Project’i TÜYAP’ta gerçekleşen Yapı Fuarı’nda profesyonellerle buluşturdu.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

İnşaat sektörü Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu!

İnşaat sektörü temsilcileri TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açan Adana İnşaat Fuarı'nda buluştu. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, fuarın Adana ve bölgesindeki inşaat sektörüne bağlı sanayiyi de hareketlendireceğini söyledi.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

İAÜ Kariyer Fuarında alınan kararlar Haberi

İAÜ Kariyer Fuarında alınan kararlar

İstanbul Aydın Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin her yıl düzenlediği "İAÜ Kariyer Fuarı" nın 9.'su Florya Yerleşkesi'nde yapıldı. Albayrak Holding, BTA, Mercedes, Adecco, Renault-Mais, Schenker Arkas, Çelebi Holding, lnditex, Ipekyol, Accor, TÜIK, IŞKUR, DHL, Dentaydın gibi 98 seçkin firmanın katılım sağladığı Kariyer Fuar'ına, 253 İnsan Kaynakları personeli katılarak öğrencileri iş arama yöntemleri, kurumlarının işe alım politikaları konusunda bilgilendirdi. Fuar süresince 12 bin 152 iş ve staj başvurusu gerçekleştirildi. İAÜ Kariyer Merkezi yetkilisi Rabia Koyuncu, üniversite öğrencilerinin staj yeri bulmakta sıkıntı yaşaması, kurumun yetkilileriyle görüşüp CV'lerini verme ve kendilerini anlatma imkanı bulamaması üzeiren firma yetkilleri ile bir araya gelebilecekleri platformlar oluşturduklarını söyledi. Birçok firma yetkilisi; potansiyeli ve enerjisi daha yüksek olan üniversite öğrencilerini tercih ettiklerini bu amaçla da fuara katıldıklarını, katılımdan ve...