25 / 04 / 2024

İBB etiler istinaf

İBB etiler istinaf

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki CHP'li meclis üyelerinin açtığı dava sonucu iptal edilen kişiye özel rant yaratan imar planının iptal kararı istinafa taşındı.

Etiler Polis Okulu arazisindeki rezidans için bilirkişi raporu geldi: Boğaziçi silüetini bozar!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) 6 Aralık 2021’de Yapı&Yapı şirketine 208 milyon avroya sattığı Etiler Polis Okulu arazisine ilişkin bilirkişilerden olumsuz görüşler belirtildi. İşte hazırlanan bilirkişi raporunda yer alan detaylar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Etiler'deki eski polis okulu arazisindeki yapı ruhsatını iptal etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş'taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisi üzerinde yer alan yapı ruhsatının iptaline karar verildiğini açıkladı.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı!

İBB tarafından bugün satışa çıkarılan Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisini KİPTAŞ aldı. Bugün hasılat paylaşımı şeklinde ihale edilen arsa için KİPTAŞ 1 milyar 388 milyon 520 bin TL teklif verdi. Bu rakamın yüzde 52.20'si İBB'ye kalacak...

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

Elysium Lale Etiler'de daireler 890 bin’den başlayan fiyatlarla!

Ofton İnşaat’ın merkezi konumlarda “Apartments” konsepti ile hayata geçirdiği Elysium Lale Etiler 1 oda 1 salondan 3 oda 2 salon çatı dubleksine farklı seçenekte daire tipleri sunuyor.

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan’a Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor!

İki yıl önce “Karımın geleceğini düşünmek zorundayım” diyerek Mecidiyeköy’den sekiz katlı bir bina satın alan şarkıcı, şimdi de eşine Etiler’de butik açmaya hazırlanıyor.

İbrahim Tatlıses Etiler'deki kebapçısını sattı!

İbrahim Tatlıses işletmesini eski eşi Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses’e verdiği Etiler’deki kebapçısını devretti. İbrahim Tatlıses, önceki gün Zerafet Restoran’ın ortaklarıyla oturup devir işlemlerini gerçekleştirdi.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Halk GYO Etiler Bina değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., şirket portföyünde yer alan İstanbul merkezli "Etiler Bina"nın 2015 yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Taşyapı Etiler Otel projesinin imar planı onaylandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin daha önce altı kez reddettiği ve 17 Aralık Soruşturması'na konu olan Taşyapı'nın Etiler'in göbeğinde yapmak istediği otelin imar planı değişikliğini 're'sen' onayladı.

İBB etiler istinaf Haberi

İBB etiler istinaf

İstanbul Beşiktaş Etiler'de ünlü alışveriş merkezi Akmerkez'in hemen arkasında yer alan milyon dolarlık 18 dönümlük arazi, 1984'te eski AKP'li Meclis Üyesi İsmail Akyıldız ve akrabaları tarafından satın alındı. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre, planlarda düşük yoğunluklu konut ve yeşil alanda kalan ağaçlarla kaplı arazinin imar durumu, AKP'li meclis üyesi İsmail Akyıldız'ın girişimleri sonucunda 2017'nin Temmuz ayında İBB Meclisi oturumları sırasında oy çokluğu ile kabul edildi. Değişiklik ile 18 bin metrekarelik arazideki, 13 bin 600 metrekarelik inşaat hakkı, 2 bodrum kat emsal dışı bırakılarak yaklaşık 40 bin metrekareye çıktı. Arazinin fonksiyonu ise konut ve yeşil alandan “ticaret” fonksiyonuna alındı. Araziye; alışveriş merkezleri ile otel, motel gibi konaklama tesisleri, rezidans inşa edilebilecekti.

CHP DAVA AÇTI

Plan değişikliğinin iptali için eski CHP'li Meclis Üyesi Serdar Bayraktar...