25 / 04 / 2024

ibb eyüp imar

ibb eyüp imar

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun bulunduğu 246 pafta, 583 ada, 10 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıdan iniyor...

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Eyüp İlçesi, Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın mesai bitiminde askıdan iniyor...

Eyüp Göktürk imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi, 506 parsele ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Eyüp Düğmeciler imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp ilçesine bağlı Düğmeciler Mahallesi, ( Eski: 25 ) pafta, 184 ada, 49 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Eyüp Yeşilpınar imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin askıya çıkardığı Eyüp ilçesine bağlı Yeşilpınar Mahallesi, 454 ada, 1, 2 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor.

Eyüp Çobançeşme cep otogarı yol kavşak imar planı askıda!

İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Çobançeşme Mevkii Cep Otogarı Yol Kavşak Düzenleme Avan Projesi'ne ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Eyüp Merkez imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce geçen ay askıya çıkarılan Eyüp İlçesi, Merkez Mahallesi, 986 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Eyüp Göktürk imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Eyüp İlçesi, Göktürk Mahallesi, 506 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eyüp Yeşilpınar imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp ilçesi Yeşilpınar Mahallesi 454 ada 1, 2 ve 5 ( Eski: 3 ) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Eyüp Merkez imar planı tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İlçesi, Merkez Mahallesi, 986 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

İBB’nin Eyüp'teki 3 kez mühürlediği inşaat ile ilgili önerge reddedildi!

İYİ Partili İBB Meclis Üyesi Dr. Suat Sarı’nın Eyüp’te İBB’nin 3 kez mühürlediği dere yatağındaki inşaata ilişkin soru önergesi kabul edilmedi. AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, bu konunun İBB’yi ilgilendirmediğini belirterek, “Burası şov yeri değildir. Meclisi boşuna meşgul etmeyin” dedi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

İBB'den Eyüp'te satılık 6 arsa!

İBB, Eyüp'ün Alibeyköy ve Esentepe bölgelerinde yer alan toplam 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 3.5 milyon TL.

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Eyüp'te 4 mahallenin imar planı askıda!

İBB Eyüp ilçesine bağlı 4 mahallenin imar planı tadilatını bugün askıya çıkardı. İmar planları 29 Kasım'a kadar askıda kalacak..

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

İBB'nin Eyüp'teki gayrimenkulü yurt olacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp'e bağlı Silahtarağa Mahallesi'ndeki gayrimenkulü İlim Yayma Cemiyeti'ne tahsis etti. Gayrimenkul, orta ve yüksek öğretim öğrencilerinin kalabilecekleri bir yurt olacak..

ibb eyüp imar Haberi

ibb eyüp imar


İstanbul Eyüp İlçesi, Emniyettepe Mahallesi, Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun bulunduğu 246 pafta, 583 ada, 10 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli 20 Temmuz 2015 tasdik tarihli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 8 Kasım 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...