18 / 04 / 2024

ibb halk market nedir

ibb halk market nedir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 22 şehirden seçilen 600 kalem ürünü online platforamda satışa çıkardı. İBB'nin Halk Market projesi kapsamında kadınlar ve üreticilerin desteklenmesi hedefleniyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi sosyal destekleri: İBB Halk Süt başvurusu nasıl yapılır? İşte yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan Halk Süt Projesi, ihtiyaç sahibi, muhtaç ve dar gelirli ailelere çocuklarının süt ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir destek sağlıyor. Peki, İBB Halk Süt'e nasıl başvurulur? İşte ayrıntılar...

Market alışverişinde büyük fırsat! Halk Market’te direkt üreticiden alma fırsatını kaçırmayın! İşte fiyat listesi!

Geçen yıl İBB tarafından hizmete açılan Halk Market, ülke genelinde çeşitli kooperatiflerin ürünlerini aracısız olarak tüketiciye ulaştırıyor. Aracıyı ortadan kaldırdığı için fiyatları piyasa marketlerine göre daha uygun olan Halk Market, tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

Halk ekmeğe zam mı geliyor? İBB açıkladı! 8 Kasım 2022 fiyat listesi...

Ekmek fiyatlarının 7.5 lira olacağı iddialarından sonra halk ekmeğe zam gelecek iddialarına İBB'den cevap geldi. Halk ekmeğe zam mı geliyor?  Halk ekmek ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB'den yeni halk ekmek atağı! İstanbul'da ekmek 5 liraya çıkmıştı

İstanbul'da Üsküdar, Ataşehir ve Kadıköy'de 5 liraya çıktıktan sonra tartışmalara neden olan ekmek fiyatları belediyenin ürettiği halk ekmeğe olan ilgiyi artırdı. Belediye, artan talebe cevap vermek adına yeni bir fabrikayı daha hizmete açacak.

İBB 22 şehirden gelen ürünleri Halk Market projesiyle online satışa sundu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 22 şehirden seçilen 600 kalem ürünü online platforamda satışa çıkardı. İBB'nin Halk Market projesi kapsamında kadınlar ve üreticilerin desteklenmesi hedefleniyor.

Halk Ekmek'te pide fiyatları ne kadar olacak? İBB Başkanı İmamoğlu açıkladı

Ramazan-ı Şerif ayına kısa süre kala pide fiyatları da teker teker açıklanmaya başladı. Fırınlarda 6 TL’ye satılacağı duyurulan Ramazan pidesinin Halk Ekmek’te ne kadara satılacağı belli oldu.

İBB'den Halk Ekmek'e yüzde 33 zam!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Halk Ekmek'e yüzde 33 zam yaptı. 75 kuruştan satılan normal ekmek fiyatı 1.00 TL'ye yükseldi.

Beyoğlu'nun Sosyal Market projesinden 20 bin kişi faydalanıyor!

Beyoğlu Belediyesi; "Sosyal Market" projesiyle İhtiyaç sahiplerine alışveriş imkanı sağlıyor. İlçe halkının gıda, giyim, temizlik malzemesi, yakacak gibi ihtiyaçlarını karşılayan Sosyal Market'ten şu an yaklaşık 20 bin kişi faydalanıyor...

Halkın katılım toplantısı 10 ve 17 Ocak'ta yapılacak!

Halkın katılım toplantısı Samsunda 10.01.2013'te, Sakarya'da ise 17.01.2013'te gerçekleşecek...

Halk GYO Eskişehir'de modern konut projesine hazırlanıyor!

GYO sektörünün en genç şirketlerinden Halk GYO 2013 yılına ikinci konut projesi ile hızlı bir giriş yapıyor. Hedefine bu kez Anadolu’yu koyan Halk GYO, Eskişehir’in gözde semtlerinden Odunpazarı’ndaki arsasını konut projesi olarak değerlendirmeye karar ve

İzmir Park Yaşam’da 1.800 metrekare market: 9 milyon lira!

Konutlarla birlikte ticari birimlerin de yer aldığı Park Yaşam Mavişehir Evleri’nde bulunan market alanı satışa sunuldu. 1.800 metrekare alana sahip olan market alanının fiyatı 9 milyon lira olarak belirlendi

Çevre Şehircilik Bakanlığı, Halkın Katılım Toplantısı'nı yapıyor!

Özyoruk Maden Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından, Ankara'da Halkın Katılım Toplantısı gerçekleştiriliyor...

Uyum Gıda Makro Market'in İstanbul'daki mağazalarını devralacak!

Uyum Gıda, Makro Market A.Ş. 'ye ait İstanbul'da yer alan mağazaların, Şirketimiz tarafından devralınabilmesi için gerekli süreçleri başlatıyor...

ibb halk market nedir Haberi

ibb halk market nedir

İBB, üretici ve kadın kooperatiflerini desteklemek için İBB Halk Market projesini hayata geçirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) üretici ve kadın kooperatiflerini desteklemek için İBB Halk Market projesini hayata geçirdi. 22 farklı şehirden 600’den fazla ürün İBB Halk Market online alışveriş sitesi halkmarket.istanbul adresinde satışa sunulacak.

İBB Halk market online satış platformunda temel gıda, kahvaltılık, atıştırmalık, zeytinyağı, içecek ve kozmetik ana kategorileri altında 600 ürün uygun fiyatlarla halka sunuluyor.

İBB Başkan Danışmanı Ertan Yıldız online kanaldan satışa suunulan ürünler hakkında bilgilendirme yaptı.

Yıldız, Halk Market online alışveriş projesine ilişkin olarak, "Üretici ve kadın kooperatiflerimizin yanında olacak bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. İştirak şirketimiz İSYÖN AŞ yönetimiyle, 22 farklı şehirden 600’den fazla ürünü yakında İBB Halk Market e-ticaret sitesinde satışa sunacağız" ifadelerini kullandı.

Halk Market online sitesinde en çok satan ürünler;

Zeugma Duble...