25 / 04 / 2024

İBB İtfaiyesi Kumburgaz

İBB İtfaiyesi Kumburgaz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, Kumburgaz’da deniz bisikletiyle açıldıktan sonra haber alınamayan 5 genci arama çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul bölgeye geldi.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Bebek+ ve buhar terapi programlarıyla Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi kaç TL? En uygun nerede satılıyor?

Beyaz eşya alanında adından devamlı söz ettiren markalardan Beko, büyük ses getiren ürünü Beko CM 10121 BB çamaşır makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyenlerin karşısına çıktı. Peki, Beko CM 10121 BB çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi 10.889 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 9 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 10121 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi 9239 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 4 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çamaşır makinesi almak isteyenler için çok ses getirecek ürünü Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 8101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen tüm detayla

Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi 9900 TL! Beko çamaşır makinesi özellikleri neler? 3 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe adından sürekli söz ettiren markalardan Beko, çok ses getirecek ürünü Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi ile çamaşır makinesi almak isteyen bireylerin karşısına çıkıyor. İşte Beko CM 9101 BB Çamaşır Makinesi hakkında merak edilen her şey...

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'daki İBB'ye ait binanın 25 yıllık tahsisinin iptali engele takıldı!

Fatih’te İstanbul İtfaiyesi’nin yanı başında yer alan İBB’ye ait binanın 2010'da Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi’ne 25 seneliğine bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin kararın iptali, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun oyları ile kabul edilmedi. İşte ayrıntılar...

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Int Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Batuhan Bahıtlı tarafından kuruldu.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

İBB İtfaiyesi Kumburgaz Haberi

İBB İtfaiyesi Kumburgaz

Kumburgaz Sahili’nde kaybolan 5 vatandaşı arama kurtarma çalışmalarına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İtfaiye Daire Başkanlığı Alev Kartalı Helikopteri, 3 araç, 2 zodyak bot, 10 personel ile katılıyor.


Ayrıca; İBB Sağlık AŞ 1 zodyak bot, 1 jetski, 5 personel, İBB Lojistik 1 adet Mobil Büfe ile 2 personel, toplamda 10 araç ve 19 personelle arama çalışmalarına destek veriyor.


İstanbul İtfaiyesi olay yerinde arama kurtarma çalışmalarına katılan; AFAD, GEDAT, Emniyet, Kızılay, Sahil Güvenlik ve aile yakınları ile misafirlere sabah, öğle, akşam iaşe ve ekipman desteği sağlıyor.


Arama çalışmalarının devam ettiği bölgeyi aile yakınlarına destek amacıyla İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ve Büyükçekmece İlçe Kaymakamı İbrahim Yurdakul ziyaret etti. Kayıp vatandaşların yakınlarını dinleyen Muş ve Yurdakul, arama kurtarma çalışmaları için seferber olunduğunu kaydetti.


İstanbul Büyükşehir...