25 / 04 / 2024

ibb kağıthane kreş projesi

ibb kağıthane kreş projesi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'de yer alan konut imarlı arsayı satıyor. Peki Kağıthane'de yer alan arsanın büyüklüğü kaç metrekare? Fiyatı ne kadar? 

İBB, Kağıthane'de konut imarlı arsa satacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Merkez'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 kasım 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, Kağıthane ve Pendik'te arsa satıyor! Megakentte konut imarlı arsa almak isteyenlere müjde! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kağıthane ve Pendik ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kağıthane ve Pendik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İBB Kağıthane'de arsa satacak! İstanbul'da arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

İBB, İstanbul'un göbeği Kağıthane'de arsa satıyor! Sakın kaçırmayın! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kağıthane ilçesinde yer alan 114 metrekarelik alanın satış ihalesini yayımladı. Peki, Kağıthane'deki arsanın fiyatı ne oldu? İşte ihaleye ilişkin detaylar...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

İBB Kağıthane'deki toplu konut imarlı arsayı satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane Merkez'deki 256 metrekare büyüklüğündeki toplu konut imarlı arsayı satıyor...

İBB'den Kağıthane'de 5.7 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kağıthane'deki 4 arsasını ihale ile satıyor. Arsaların ihalesi 4 Temmuz'da saat 13:00'te yapılacak..

İBB'den Kağıthane'de 10,1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kağıthane Merkez/Çeliktepe'de yer alan arsayı 10 milyon 144 bin TL'ye satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 27 Aralık 'ta saat 13:00'da gerçekleştirilecek. 

İBB'den Kağıthane'de 6.2 milyon TL'ye satılık arsa ihalesi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kağıthane'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Eğitim bilişim teknoloji alanı imarlı arsanın satış bedeli 6 milyon 290 bin 350 TL olarak belirlendi.

İBB'den Kağıthane'de 1.1 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 165 bin 500 TL olarak belirlendi.

ibb kağıthane kreş projesi Haberi

ibb kağıthane kreş projesi

İBB Meclisi Ocak ayı oturumlarında Kağıthane Seyrantepe'de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapılması için Planlama Müdürlüğü tarafından hazırlanan teklif görüşüldü.

Bu kapsamda Kağıthane Seyrantepe'de 2 bin 100 metrekarelik tescil dışı alanın imar planlarındaki “park” fonksiyonunun “kreş alanı” olarak değiştirilmesi teklifi sunuldu. Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; teklif ile ilgili görüşü sorulan Kağıthane Belediyesi, İSKİ, İmar Müdürlüğü ve Emlak Müdürlüğü  “şartlı olumlu”; Yeşil Alanlar ve Tesisler Yapım Müdürlüğü ile Üstyapı Projeler Müdürlüğü “olumlu” görüş belirtti.

AKP grubunun çoğunlukta olduğu İmar ve Bayındırlık Komisyonu ise kreş teklifini reddederek uygun olmadığını belirtti. Rapor, mecliste AKP-MHP grubunun oyları ile onaylanarak bir kreş projesi daha reddedildi.

Talepte, 0-6 yaş arası çocuklara hizmet sunmak, okul öncesi eğitim alamayan çocukları akranlarıyla eşitlemek annelerin...