26 / 04 / 2024

ibb Topçu Kışlası kararı

ibb Topçu Kışlası kararı

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) performans programı ve 2015-2019 Stratejik Planı'nda "Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim Kışlası Restitüsyon Projesi"ne yer vermesini yargıya taşıdı.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Emlakkulisi.com Editörü Gülcihan Yelkenci evleniyor!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'un Editörü Gülcihan Yelkenci ile Adnan Topçu evleniyor. Çiftin nikah töreni 25 Eylül Pazar günü gerçekleşecek.

Kaliser Elektrik İnşaat ve Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Kaliser Elektrik İnşaat ve Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi, Vahit Ferda Topçu tarafından 10 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Şişli'de kuruldu.

Mimarlar Odasından Topçu Kışlası açıklaması!

Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhcu, “Rant ve yağma projelerinin gerçekleştirilmesi için yaşadığımız olağanüstü durum, bir fırsat haline çevrilmek isteniyor” dedi.

İşte İstanbul'a yapılacak dev projeler!

İstanbul için çok önemli dev ulaşım projeleri anlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Taksim Meydanı’na tarihi Topçu Kışlası’nın ve modern opera binasının yapılacağını söyledi.

Gezi Parkı'na Topçu Kışlası projesi yapılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gezi Parkı tartışmalarının fitilini yeniden ateşledi. Erdoğan, 2013 yılında cumhuriyet tarihinin en büyük toplumsal ayaklanmasına neden olan Gezi Parkı’na yapılması planlanan Topçu Kışlası Projesi ile ilgili konuştu.

ibb Topçu Kışlası kararı Haberi

ibb Topçu Kışlası kararı

Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi üyeleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) performans programı ve 2015-2019 Stratejik Planı'nda "Taksim Meydanı Kentsel Tasarım ve Taksim Kışlası Restitüsyon Projesi"ne yer vermesini yargıya taşıdı. Şehir Plancıları Odası'nın açıklamasında, İstanbul 1. İdare Mahkemesi'nin Beyoğlu ilçesi, Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Nâzım İmar Planı ve ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı değişikliklerinin iptaline karar verdiği...