29 / 03 / 2024

İbis Otel Moskova nerede

İbis Otel Moskova nerede

AKFEN GYO tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, dün itibariyle hizmet vermeye başladı. Tural, “Türkiye, Rusya ve KKTC’de faal otellerimizin sayısı toplam 18 oldu” dedi.

İbis Otel Moskova açıldı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yüzde 100 bağlı ortaklığı olan Hotel Development Investment BV tarafından Rusya'nın başkenti Moskova'da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Vegaist İnşaat, 'İbis İstanbul Şişli Otel' projesi için düğmeye bastı!

Vegaist İnşaat Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul'da hayata geçirmeyi planladığı İbis İstanbul Şişli Otel için harekete geçti. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Akfen GYO Kayseri Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

SO Moskova 2023'te açılacak!

ANT Grubu kuruluşu ANT Development gayrimenkul yatırım şirketi ve uluslararası otel işletmecilik grubu ACCOR bugün, dünyanın en lüks life-style otel markalarından ‘SO/Hotels&Resorts’ markasının, Moskova’nın en prestijli komplekslerinden Poklonnaya9 Residence Kompleksinde açılması için imza attı.

Gaziantep Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Gaziantep Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Kayseri Novotel ve Ibis Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Kayseri Novotel ve Ibis Otellerine ait değerleme raporlarını yayınladı...

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Trump'ın Moskova'da inşa etmeyi planladığı otel hakkında yeni iddia!

Moskova'da inşa edilmesi planlanan Trump Oteli'nin üst katının, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e teklif edildiği iddia edildi...

Ibis Otel Tuzla yarın açılacak!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Tuzla'nın yarın açılacağını açıkladı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Tuzla'nın değerleme raporu yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Ibis Otel Tuzla Projesi'ne ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve İzmir Alsancak'ın değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporunu yayınladı.

Ibis Otel Novotel Zeytinburnu ve Trabzon'un değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon'a ait 31 Aralık 2016 tarihli değerleme raporu yayınlandı.

İbis Otel Moskova nerede Haberi

İbis Otel Moskova nerede

AKFEN GYO tarafından Rusya’nın başkenti Moskova’da yatırımı yapılan İbis Otel Moskova, dün itibariyle hizmet vermeye başladı. 317 odalı İbis Otel Moskova’nın işletmesi Akfen GYO’nun stratejik ortağı Accor tarafından yapılacak. Bu otel, Akfen GYO’nun Rusya’da Yaroslavl, Samara ve Kaliningrad’ın ardından 4. oteli oldu. Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, “Otelimiz şehir otelciliği anlayışının seçkin bir örneği olarak geliştirildi ve şu ana kadar ki yatırımlarımızın içinde en çok oda sayılı otelimiz olma özelliğine sahip” dedi. İbis Otel Moskova’nın hizmete girmesi ile birlikte şirketin Rusya’daki faal otellerinin sayısının 4’e yükseldiğini vurgulayan Tural, “Türkiye, Rusya ve KKTC’de faal otellerimizin sayısı toplam 18 oldu”...