28 / 03 / 2024

İbrahim Çağlar yda group ile ortak mı oldu

İbrahim Çağlar yda group ile ortak mı oldu

İTO Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün bazı basılı yayın kuruluşlarında yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı.

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş ne iş yapmaktadır?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş'ün eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün  kariyeri ve eğitim durumu nedir? Çağlar Göğüş'ün kim olduğu ve Çağlar Göğüş'ün hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çağlar Bilgi Teknolojileri Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kasım Emre Çağlar tarafından kuruldu.

Necati Çağlar iş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Necati Çağlar kimdir? Kaç yılında doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Necati Çağlar ile ilgili merak edilen her şey...

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çağlar İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Çağlar tarafından kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

İmamoğlu Ailesi Kaz Dağları’nda ağaçları keserek villa mı inşa etti?

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "Kazdağları'nı savunmak demek yaşamı savunmak demektir" dedi ancak İmamoğlu Ailesi o Kaz Dağları'nda ağaçları keserek villalar inşa etti...

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Zeytinburnu'nda yıkılacak askeri lojmanlardaki ağaçlar, millet bahçesinde korunacak!  

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnu Askeri Lojmanlarında yer alan ağaçların tamamını koruyacağız. Çünkü buradaki ağaçların hepsi millet bahçesi için vazgeçilmez unsurlardır'' dedi.

Dağlarca Çağlar: Gayrimenkul sektöründe ciddi bir düzeltme döneminden geçtik! 

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Dağlarca Çağlar gayrimenkul sektörünün ciddi düzeltme döneminden geçtiğini dile getirdi... 

Cavit Çağlar 837.5 milyon dolarlık TMSF borcunu ödedi!

TMSF’ye olan borçlarını kapatmasıyla gündeme gelen Çağlar Grup Başkanı Cavit Çağlar, “20 yıldır sırtımda 100 kiloluk yükle geziyordum. Borçlarımı ödediğim için nasıl hafifledim, nasıl mutluyum'' diye konuştu. 

İbrahim Çağlar yda group ile ortak mı oldu Haberi

İbrahim Çağlar yda group ile ortak mı oldu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Bugün Meydan Gazetesi'nde yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır." ifadesini kullandı. 


Çağlar, yaptığı yazılı açıklamada, bugün günlük bir gazetede yer alan "İnşaat yetmedi bankasını da istedi" başlıklı haberin gerçek dışı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:


"Meydan Gazetesi'nde yer alan YDA Group ile ortak olduğum ve bu ortaklıkla birçok proje aldığım iddiası tamamen asılsız ve uydurmadır. YDA Group, iştirakleri ve bağlı firmalarla hiçbir hissedarlık ya da ortaklık ilişkimiz söz konusu değildir. Bu durum, kamuya açık Ticaret Sicil Gazetesi'nde de görülebilmektedir. Bahsi geçen firma ile tek ilişkimiz İstanbul Zeytinburnu'nda bir gayrimenkul projesinden ibaret olup, konsorsiyum şeklindeki bu proje de...