26 / 04 / 2024

İbrahim Karaosmanoğlu inşaat mühendisleri

İbrahim Karaosmanoğlu inşaat mühendisleri

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

İbrahim Karaosmanoğlu, inşaat mühendisleriyle bir araya geldi!

İnşaat mühendisleriyle bir araya gelen İbrahim Karaosmanoğlu, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğünü söyledi.

İbrahim Karaosmanoğlu, metro projesi için destek istedi!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli metro projesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan destek istedi.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Metrohome Kameroğlu İnşaat fiyat!

Metrohome Kameroğlu İnşaat projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. Kameroğlu Metrohome projesi 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Hasanoğlu İnşaat, ülke ekonomisi güveniyor!

Hasanoğlu İnşaat olarak 2016 yılı bizim için önemli bir yıldı. Ocak ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 2 Projemize başlamanın heyecanını yaşarken, Aralık ayında BANUEVLERİ ISPARTAKULE 3 Projemizin teslimini yapmanın mutluluğunu yaşadık.

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Burçin Pirinç imzasıyla kuruldu.

Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi'nde proje yapıyor!

Türkiye'nin en büyük meyve ihracatçılarından olan Boyrazoğlu Grup'ta 3. kuşak, inşaat sektörünü seçti. Hayvancılık ve fidancılık alanlarında da faaliyet gösteren ve 200 milyon TL'nin üzerinde cirosu bulunan grubun 3. kuşak temsilcisi Ahmet Boyraz, 2012 tarihinde henüz 23 yaşındayken Boyrazoğlu İnşaa

Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesi için düğmeye bastı!

Boyrazoğlu Group’un 3. kuşak üyesi Ahmet Boyraz tarafından kurulan Boyrazoğlu İnşaat, Bağdat Caddesi’nin yeni yıldız markası oldu. Cadde’nin en kaliteli inşaat yapan 3 firmasından biri olan Boyrazoğlu İnşaat, Türkeli projesinin temeli için düğmeye bastı.

İMO'dan İbrahim Karaosmanoğlu'na ziyaret!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Gebze Şube Başkanı Ahmet Kadı ve yeni yönetimi makamında konuk etti.

İbrahim Karaosmanoğlu inşaat mühendisleri Haberi

İbrahim Karaosmanoğlu inşaat mühendisleri

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut ve yeni yönetimini makamında ağırladı. Kocali Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, birliktelikte, İnşaat Mühendisliği; sadece mesleği icra edenleri ya da akademik faaliyet yürütenleri değil, sokaktaki vatandaştan, en yüksek bürokrata kadar toplumun her kademesindeki kişi ve kurumları doğrudan etkileyen bir meslek olduğu belirtildi. Görüşmede, sürdürülebilir bir dünya yaratmak ve yaşam kalitesini küresel ölçekte arttırmak amacıyla İnşaat Mühendislerine büyük görev düştüğü de belirtildi.

“YETİŞMİŞ İNSAN GÜCÜ OLMAZSA OLMAZ” 

Önceki dönem İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok’un da katıldığı toplantıda, büyük bir hızla değişen dünyada, mühendislerin çağa ayak uydurması, yeterli kabiliyet ve donanıma sahip olmasının da büyük önem taşıdığı belirtildi. Bu noktada İnşaat Mühendisleri Odası’nın...