18 / 04 / 2024

ibrahim tatlısesin istanbuldaki ilk oteli

ibrahim tatlısesin istanbuldaki ilk oteli

Bodrum ve Kuşadası'nda iki oteli olan İbrahim Tatlıses, İstanbul'daki ilk otelini Seyrantepe'de inşa edecek. 5 yıldızlı otelin inşaatı ise yıl sonunda başlayacak.

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Emlak kralı çıkan İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şaşkına çevirdi!

Türkiye'nin ünlü sanatçısı İbrahim Tatlıses'in emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Peki, imparatorun nerede hangi gayrimenkulleri var? İşte detaylar...

İbrahim Tatlıses'e verilen AVM ihalesi iptal edildi!

Burhaniye Belediyesi yaptığı açıklamada, İbrahim Tatlıses'e verilen alışveriş merkezi ihalesini iptal ettiğini duyurdu...

İbrahim Tatlıses AVM açıyor! 700’e yakın kişiyi işe alacak!

Ünlü şarkıcı  İbrahim Tatlıses, Balıkesir Burhaniye'de Alışveriş Merkezi açacağını duyurdu. AVM'nin tamamlanmasından sonra 700 kişi işe alınacak.

İbrahim Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı!

14 Mart 2011'de program çıkışı uğradığı silahlı saldırı sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalan İbrahim Tatlıses, mal varlığıyla sosyal medya gündeminde. Tatlıses'in emlak yatırımları ağızları açık bıraktı...

İbrahim Tatlıses: Oğlum 20 daire için beni tehdit ediyor!

İbrahim Tatlıses öz evladı şikayet etti. Tatlıses, "Bodrum'daki Tatlıses Konakları'nda 21 adet dairem var. 20 tanesini satacaktım. Ancak öz oğlum Ahmet Salim Tatlı daireleri satmamı engelledi'' dedi.

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara müze oluyor!

İbrahim Tatlıses'in doğduğu Şanlıurfa kent merkezindeki mağara, Haliliye Belediyesi tarafından müzeye dönüştürülecek

İbrahim Tatlıses'ten Urfa'da imar eleştirisi!

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, Kaşmer Dağı ile ilgili imar planını eleştirdi. Tatlıses, ''Urfa’da gelişim yok, kentleşme yok, ilerleme yok'' dedi.

İbrahim Tatlıses Seyrantepe'deki binasını satıyor!

Sanatçı İbrahim Tatlıses, Seyrantepe'deki binasını 15 milyon dolara satılığa çıkardı

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

İbrahim Tatlıses İzmir'e yerleşti!

İbrahim Tatlıses, İzmir'e yerleştiğini ''30 bin insan İstanbul'dan İzmir'e göç etmiş. Şehrin kalabalığından trafiğin keşmekeşinden. Ben de İzmir'e yerleştim" ifadelerini kullanarak sosyal medyadan duyurdu.

İbrahim Tatlıses'ten FETÖ açıklaması!

İbrahim Tatlıses, FETÖ’nün mal varlığına çökmesiyle açıklama yaptı. Tatlıses "Beni vurdurdu, tarlamı, hatta anamın altına verdiğim arabayı bile haciz etti” şeklinde ifadelerde bulunu.

ibrahim tatlısesin istanbuldaki ilk oteli Haberi

ibrahim tatlısesin istanbuldaki ilk oteli

Galatasaray'ın Ali Sami Yen projesi ile gündemden düşmeyen Seyrantepe, gelecek dönemde İbrahim Tatlıses'in bölgedeki yeni yatırımları ile adından söz ettirmeye devam edecek. Bodrum ve Kuşadası'nda iki oteli bulunan ünlü sanatçı, "10 yıllık muhitim" dediği Seyrantepe'de İstanbul'daki ilk otel projesini gerçekleştirecek. Seyrantepe'de toplam 1.5 dönüm arsaya sahip olan Tatlıses, 19 katlı bir otel inşa etmeyi planlıyor. Yaklaşık 15 milyon dolarlık bir yatırım olması düşünülen 5 yıldızlı otelde kaç oda olacağına ve ismine ise henüz karar verilmemiş.

PROJE TEKLİFİ SUNULDU


Seyrantepe'deki Tatlıses Kebap restoranının yakınında ve planlanan metro istasyonunu kuşbakışı görebileceği ifade edilen bir güzergâhta inşa edilmesi düşünülen otel için Turizm Bakanlığı'na proje teklifi sunuldu. Konuyla ilgili görüştüğümüz...