19 / 04 / 2024

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.



 

Sanatçı İbrahim Tatlıses, memleket ziyaretleri kapsamında 12 bin yıllık geçmişi ile tarih akışını değiştiren Göbeklitepe'yi ziyaret etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın eşlik ettiği sanatçı Tatlıses, burada Şanlıurfa Kültür ve Turizm Müdürü Aydın Aslan'dan Göbeklitepe hakkında bazı bilgiler aldı. Şanlıurfa değerlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak memleketine sevgisini her zaman dile getirdiğini söyleyen Sanatçı Tatlıses, Şanlıurfalı olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

TATLISES'TEN ŞANLIURFA'YA YATIRIM ÇAĞRISI

Gezisinin ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan Sanatçı Tatlıses, "Şanlıurfa'mız her şeyi ile bulunmaz bir değer. 12 bin yıllık Göbeklitepe'miz de buna dahil. Ben buradan tüm iş insanlarına Şanlıurfa'ya yatırım yapmaları çağrısında bulunuyorum. Ben de bir otel yapacağım. Turizm bacasız fabrikadır. Kar getiren bu yatırım için Şanlıurfa'ya gelecek iş insanları tam da doğru adresi bulmuş olacaklar. Bununla birlikte yetkililerimize seslenerek İzmir'den, İstanbul'dan ve Ankara'dan Şanlıurfa'ya direkt seferler düzenlenmesini talep ediyorum. Uçaklarımız çevre illere değil, Göbeklitepe'nin merkezi olan Şanlıurfa'ya insinler" dedi.

 


Geri Dön