28 / 03 / 2024

içişleri bakanlığı personel alımı

içişleri bakanlığı personel alımı

İçişleri Bakanlığı'nın 3.546 personel alımı bugün başladı. Peki personel alımı başvuru şartları ne oldu? Başvuru tarihleri ne zaman sona erecek? İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına ilişkin tüm detaylar...

5 Bakanlık en az Ortaokul mezunu 3 bin 578 personel alacak! İşte bütün ayrıntılar...

5 Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere en az ortaokul olmak üzere lise, önlisans ve lisans mezunu 3 bin 578 personel alınacak! İşte bütün ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı 3 bin 546 sözleşmeli personel alacak! Başvuru tarihi ve şartları açıklandı

İçişleri Bakanalığı merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 3 bin 546 personeli işe alacak. Başvurular İçişleri Bakanlığı Aday Profil Bilgileri Düzenleme ve Sınav Başvuru linki aracılığıyla e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek.

İçişleri Bakanlığı, kaçak inşaatlar sebebiyle Çeşme Belediyesine soruşturma izni verdi!

İçişleri Bakanlığı, yıkım kararı verilmiş olan 12 binayı yıkmadığı için Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran ve iki bürokratı hakkında soruşturma izni verdi.

İçişleri Bakanlığı ve AFAD harekete geçti! Orta hasarlı binalar için yeni düzenleme geliyor!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) özellikle orta hasarlı yapılar için önemli bir genelge yayınlandı. Yayımlanan genelge, orta hasarlı binaları ağır hasarlı olarak kabul etme ve ilgili yasal düzenlemeleri içeriyor.

Kıbrıs’ta yabancılara mülk satışı Dışişleri ve MİT’in takibinde!

Hem Dışişleri Bakanlığı hem de Milli İstihbarat Teşkilatı’nın (MİT) aralarında İngiliz, İsrail ve İran vatandaşlarının da olduğu yabancıların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) mülk edinmelerini takibe aldığı öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı’na bina yapılması için ayrılan arsanın satışına karar verildi!

Dışişleri Bakanlığı’na bina inşa edilmesi için ayrılan Ankara’nın rantı en fazla yerlerinden Çankaya’daki 132 bin metrekarelik arsanın satışına karar verildi.

Bakanlık açıkladı! Personel alımının detayları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı iş arayan vatandaşları sevindirdi. Güncel personel iş ilanlarını sürekli paylaşan bakanlık yeni bir personel alım ilanını daha açtı. Dışişleri Bakanlığı ortaöğretim mezunu 55 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi 7 Kasım!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 22 Ekim’de açılırken, 7 Kasım’a kadar devam edecek.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı en az lise mezunu, KPSS şartlı yüzlerce memur alacak! 

İş arayan gençleri sevindirecek haber İçişleri Bakanlığından geldi. Bakanlık 713 memur ve personel alımı yapılacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve tüm detayları...

KPSS'den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Devlette memur olmak için şartlar açıklandı

İçişleri Bakanlığı memur ve personel alımı yapıyor. Bu bağlamda İçişleri Bakanlığı yeni memur alım kararını açıkladı. İçişleri Bakanlığına farklı kadrolarda 713 memur ve personel alımı ilanı yayımlandı. İşte tüm detaylar...

Dışişleri Bakanlığı ortaokul mezunu personel alacak! Şoför, temizlik görevlisi, destek personeli...

Dışişleri Bakanlığı, yayımladığı ilanla bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. Şoför, servis ve temizlik hizmetleri ve bakım hizmetleri kadrolarında görevlendirilmek üzere toplam 50 personel alınacağı öğrenildi.

18-35 yaş arası gençler müjde! Dışişleri Bakanlığı personel alımı yapıyor...

Dışişleri Bakanlığı, 50 sözleşmeli destek personel alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu alımın ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Başvuru şartları tek tek açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımladığı ilanda başvuru şartlarını ve detayları da paylaşan Dışişleri Bakanlığı, son başvuru tarihinin 14 Temmuz 2023 olduğunu belirtti.

Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli sekreter alımı yapacak! Başvuru şartları bir bir açıklandı!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli sekreter alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımına ilişkin başvuru şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

içişleri bakanlığı personel alımı Haberi

içişleri bakanlığı personel alımı

İçişleri Bakanlığı Türkiye genelinde kamu personeli alımı yapacağını ilan etti. 3.546 kişinin alınacağı iş başvuruların bugün itibari ile başladı. 

İÇİŞLERİ PERSONEL ALIMI NE ZAMAN SONA ERECEK?

İçişleri Bakanlığı yüksek kontenjanda memur alımı başvuruları başladı. Memur alımı başvuruları açan İçişleri Bakanlığı ilanına göre 17 Haziran'da başlayan başvurular ile 21 Haziran 2022 tarihinde sona erecek.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HANGİ MESLEK DALLARINDA ALIM YAPACAK?

Bakanlık tarafından alımı yapılacak olan sözleşmeli personel sayısı 243 olarak belirlenmiş olup merkez teşkilatında çalışacaklardır.

Kalan 3303 sözleşmeli personel alımı ise İçişleri Bakanlığı bünyesinde yani kendi bünyesinde çalışma hayatına devam edecek.

Bakanlığın alacağı genel olarak unvanlar ise şu şekilde: kâğıt restoratörü, arşiv uzmanı, psikolog, harita teknikeri, sosyal çalışmacı, avukat, programcı, grafik, bilgisayar mühendisi, yazılım mühendisi, makine mühendisi, elektrik elektronik mühendisi, endüstri mühendisi inşaat mühendisi,...