26 / 04 / 2024

İDA Seramik 2013 modelleri

İDA Seramik 2013 modelleri

Yenilikçi tasarımları ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin hayallerindeki mekânları keşfetmelerini sağlayan İDA Seramik, Mila serisinde doğanın tüm dokularını buluşturduğu benzersiz fon ve dekorlarıyla banyolara canlılık kazandırıyor...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Bodrum'da metrekare fiyatı 5 bin lirayı aştı!

Bodrum'da Ocak 2013'te ortalama bir gayrimenkul projesinin metrekare fiyatı 2 bin 664 lirayken, 2017 başında 4 bin 420 lirayı ulaştı.Bodrum'da bu yaz itibarıyla ortalama bir gayrimenkulün metrekare fiyatı 5 bin liranın üzerine çıktı...

Çanakkale Seramik, Wabi ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor!

Çanakkale Seramik’in lüks ürün grubuna eklediği, büyük ebatlı ürün gamının prestijli koleksiyonu Wabi; farklı tipolojilerden oluşan ‘Koru’, ‘Iwa’, ‘Maburu’ ve ‘Shiro’ serileri ile çağdaş ve estetik mekanlar yaratıyor.

XONE Seramik Tasarım Ödülleri 3 Haziran'da sahiplerini bulacak!

Türkiye seramik sektörüne uluslararası itibar ve rekabet gücü kazandırmak amacıyla düzenlenen XONE Seramik Tasarım Ödülleri, Esma Sultan Yalısı’nda 3 Haziran Cuma günü saat 20:30'da dağıtılacaktır.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı Antalya’da gerçekleşti!

Yurtbay Seramik Bayi Toplantısı’nı Antalya’da, Voyage Belek Hotel’de gerçekleştirdi. 20. yılını kutlayan Yurtbay Seramik’in 17-20 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen buluşmasında 2016 yatırım ve büyüme hedefleri paylaşıldı,

NG Kütahya Seramik Bolu'da açıldı!

NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197'inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu'da açtı. Geniş katılımla gerçekleştirilen törende bir konuşma yapan Erdi Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Keskin bir konuşma yaptı.

NG Kütahya Seramik Bolu'da şube açtı!

NG Kütahya Seramik ülke çapındaki 197’inci şubesini Erdi Yapı ile Bolu’da açtı. Mehmet Keskin " Bolu mağazamız için 2 ay boyunca emek verdik. " dedi.

NG Kütahya Seramik 197. mağazasını Bolu’da açtı!

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

Uşak Seramik yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı!

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Uşak Seramik Sanayi A.Ş. yönetim kurulu görev dağılımını yayınladı.

Samsun Piazza, 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın AVM markalarından olan Piazza'nın Samsun'da Mart 2013'te faaliyete geçen ilk halkası kısa sürede kentin çekim merkezi haline geldi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlıyor!

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı!

Yurtbay Seramik bayi toplantısını Antalya'da yaptı. Seramik sektörünün öncü markalarından Yurtbay Seramik, 11 - 13 Aralık tarihleri arasında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileriyle bir araya geldi.

İDA Seramik 2013 modelleri Haberi

İDA Seramik 2013 modelleri

Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla sektöre yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, Mila serisiyle banyoların atmosferini değiştiriyor. 


Deri dokusundaki gösterişli fonlarını çiçekli ve ışıltılı dekorlarıyla birleştiren Mila serisi, doğanın tüm dokularını banyolara taşıyor. Daha sade bir banyoya sahip olmak isteyenler için ise ince çizgili kendinden ışıltılı fon alternatifleri sunan Mila serisi, canlı renkleriyle baharın güzelliğini ve coşkusunu evlere getiriyor. 


İDA Seramik’in, duvarda 20x60 ebatlarında fon ve dekorlara sahip Mila serisi; beyaz, mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 


Tüketicileri en iyi anlayan marka 

Son yıllarda satış ağını genişleterek birçok bölgede tüketicilerin bilinçli tercihi haline gelen İDA Seramik’in başarısının altında, evini yenilerken akılcı bir seçim yapmak isteyen tüketicileri en iyi anlayan marka olması yatıyor. Dekorasyon trendlerini yakından izleyen tasarım ekibiyle, portföyünü sürekli güncel...