18 / 04 / 2024

İDA Seramik Mila serisini tanıttı!

İDA Seramik Mila serisini tanıttı!

Yenilikçi tasarımları ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin hayallerindeki mekânları keşfetmelerini sağlayan İDA Seramik, Mila serisinde doğanın tüm dokularını buluşturduğu benzersiz fon ve dekorlarıyla banyolara canlılık kazandırıyor...



Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla sektöre yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, Mila serisiyle banyoların atmosferini değiştiriyor. 


Deri dokusundaki gösterişli fonlarını çiçekli ve ışıltılı dekorlarıyla birleştiren Mila serisi, doğanın tüm dokularını banyolara taşıyor. Daha sade bir banyoya sahip olmak isteyenler için ise ince çizgili kendinden ışıltılı fon alternatifleri sunan Mila serisi, canlı renkleriyle baharın güzelliğini ve coşkusunu evlere getiriyor. 


İDA Seramik’in, duvarda 20x60 ebatlarında fon ve dekorlara sahip Mila serisi; beyaz, mavi, kırmızı ve siyah renk seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor. 


Tüketicileri en iyi anlayan marka 

Son yıllarda satış ağını genişleterek birçok bölgede tüketicilerin bilinçli tercihi haline gelen İDA Seramik’in başarısının altında, evini yenilerken akılcı bir seçim yapmak isteyen tüketicileri en iyi anlayan marka olması yatıyor. Dekorasyon trendlerini yakından izleyen tasarım ekibiyle, portföyünü sürekli güncel tutarak yeni ürünlerini pazara başarıyla sunan bir marka olan İDA Seramik, rakiplerine göre çok daha iddialı ürünlerle pazarda yer alıyor. 



Geri Dön