28 / 03 / 2024

idealist gyo Kurumsal Yönetim Komitesi

idealist gyo Kurumsal Yönetim Komitesi

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

İdealist GYO komite üyelerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi, Denetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne üye seçimini yaptı.

Akiş GYO gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü: Kurumsal yönetim notunu 9,64 olarak güncelledi! 

Akkök Holding’in stratejik iş alanları arasında konumlandırdığı gayrimenkul sektöründeki iştiraki Akiş GYO, gayrimenkul ve inşaat sektöründe öncü konumunu koruyor. Akiş GYO, kurumsal yönetimde başarısını 9,64 notuyla  ortaya koydu. İşte ayrıntılar...

İdealist GYO Şile'deki 9 bağımsız bölümü kiraya verecek!

İdealist GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 91 ada 205 parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün kiralanması için kurumsal yatırımcılarla görüşmelerini sürdürüyor. 

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesine ait çalışmalar, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. tarafından tamamlandı. Akiş GYO'nun Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63 (96,33) olarak güncellendi. 

Kubilay Aykol, İş GYO Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Kubilay Aykol'un, Kurumsal Yönetim Komitesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'nde üye olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Vakıf GYO kurumsal yönetim derecelendirme sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO ile Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. arasında Kurumsal Yönetim Derecelendirmesi Sözleşmesi imzalandı.

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Doğuş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,42!

Doğuş GYO'nun Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirme notu; 31 Mayıs 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında 9,42 oldu. 

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Akiş GYO Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,63!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurumsal yönetim ilkelerine uyum derecelendirme notu 9,63 (96,29) olarak güncellendi.

İdealist GYO Ümraniye'deki gayrimenkulünü 2.1 milyon TL'ye sattı!

İdealist GYO, Ümraniye'deki arsasında bulunan 21 numaralı daire niteliğindeki gayrimenkulleri 2 milyon 178 bin 217 TL'ye sattı. 

Ümit Kiler, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi'ne atandı!

Kiler GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesine ve Riskin Erken Saptanması Komitesine Ümit Kiler'in üye olarak atanmasına karar verildi. 

idealist gyo Kurumsal Yönetim Komitesi Haberi

idealist gyo Kurumsal Yönetim Komitesi

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkiler Bölümü Yöneticisinin görevden ayrılması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı. 

Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacak. 

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11'inci maddesi gereğince Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Yusuf ŞİMŞEK bu görevinden ayrılmıştır. Yeni atanacak Yatırımcı İlişkileri  Bölümü Yöneticisinin adı, soyadı ve iletişim bilgileri ayrıca kamuya duyurulacaktır.

Yusuf Şimşek...