25 / 04 / 2024

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Sezai Şaklaroğlu, Kiler GYO Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

Kiler GYO'nun Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve tüzel kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu atandı. 



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tüzel kişi yönetim kurulu üyesi temsilci değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

Kiler GYO'nun Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Hakan Eryılmaz'ın görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak yerine Sezai Şaklaroğlu getirildi. 

Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak tüzel kişi temsilcisi seçilen Sezai Şaklaroğlu atandı. 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin Tüzel Kişi Yönetim Kurulu Üyesi Kiler Holding Anonim Şirketi, adına hareket eden gerçek kişi temsilcisi Hakan Eryılmaz'ın görevinden istifa etmesi nedeniyle yerine gerçek kişi temsilcisi olarak Sezai Şaklaroğlu‘nu atamıştır. Yapılan değişiklik sonucu Riskin Erken Saptanması Komitesi Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak tüzel kişi temsilcisi seçilen Sezai Şaklaroğlu atanmıştır. 

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!


Geri Dön