25 / 04 / 2024

İdealist Koru değerleme raporu

İdealist Koru değerleme raporu

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

İdealist GYO İdealist Cadde Koru projesi değerleme raporu!

İdealist GYO'nun İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş mahallesi'nde bulunan İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi değerleme raporu yayınlandı.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

İdealist GYO 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

İdealist GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerin 2019 Yılı Yıl Sonu Revize Değerleme Raporu Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.'ne yaptırıldı.

Emlak Konut GYO İdealist Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Koru projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

İdealist Cadde revize gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İdealist Cadde gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İdealist GYO 2020 yılı için değerleme şirketlerini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist GYO 2019 gayrimenkul portföyü değerleme raporu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yıl sonu gayrimenkul portföyü değerleme raporunu yayınladı...

İdealist Cadde 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Cadde projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

İdealist GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık A.Ş ve REEL Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...

İdealist Koru değerleme raporu Haberi

İdealist Koru değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İdealist Koru değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında  (İdealist Koru) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu''nu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında  (İdealist Koru) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için