23 / 04 / 2024

İdil Yiğitbaş

İdil Yiğitbaş

Yaşar Holding A.Ş. ve Pınar Süt Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaş Şanlıurfa süt fabrikasının temel atma töreni ile ilgili açıklamada bulundu...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

İdil Yiğitbaşı kimdir, nereden mezundur?

İdil Yiğitbaşı kimdir İdil Yiğitbaşı’nın mesleği nedir? İdil Yiğitbaşı eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

BOSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı oldu!

Türk boya sektörünü temsil eden Boya Sanayicileri Derneği’nin (BOSAD), 7. Olağan Genel Kurul toplantısında gerçekleştirilen seçim sonucu Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Ahmet Yiğitbaşı seçildi.

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaşar oldu!

İzmir merkezli Yaşar Holding’in hakim ortakları genel kurullarını gerçekleştirdi. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’na oy birliğiyle Selim Yaşar, başkan vekilliklerine Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı seçildi.

Feyhan Yaşar: Gayrimenkul geliştirme ve enerjiye gireceğiz!

Yaşar Holding'te 2003 yılında yönetim kurulu başkanlığı koltuğuna oturan Feyhan Yaşar, 2009 yılında ani bir kararla bu görevinden çekilmiş ve yerine o dönem başkan vekili olan kardeşi İdil Yiğitbaşı geçmişti.

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yiğitbaş Demirli İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Zeki Can, Ahmet Eren Yiğitbaş tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi'nde kuruldu.

İdil Yiğitbaşı: Yatırım kararı alırken en öncelikli unsur yaratılan değer!

Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı, ""Tüketici artık satın aldığı ürünün çevreye zarar vermediğini bilmek istiyor. Biz markaların sosyal ve çevresel faaliyetlerinin marka tercihinde önemli olduğuna inanıyoruz" dedi

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mersa Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Gürsoy Güler Yiğitbaşı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Haziran 'da Beşiktaş, Etiler Demirkent Sokak, Mim Apartmanı'nda kuruldu.

Atıf Yiğit: Canik’teki imar sorununu çözeceğiz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan adayı Atıf Yiğit, “Canik’te artık vatandaşlarımızın arsaları elinden alınmayacak. Biz bu skandal imar uygulamasına son vereceğiz.” dedi...

Yiğit Efe Telekom İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Efe Telekom İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Remziye Karaağaç, Erhan Karaağaç, Ersin Karaağaç tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Türkiye'yi ziyaret eden her 3 turistten biri Antalya'yı tercih etti!

Geçen yıl Türkiye'yi ziyaret eden her 3 turistten biri Antalya'yı tercih etti. 2013'te dünyada en fazla turistin geldiği ülke 86,3 milyon kişi ile Fransa oldu, Türkiye 34,9 milyon turistle dünya turizm liginde altıncı sırada yer aldı

Atıf Yiğit, Canik'te 41 projeyi hayata geçirmeyi planlıyor!

41 projesiyle Canik Halkının karşısına çıkacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Başkan Adayı Atıf Yiğit, Canik'te engellilerden, çocuklara, gençlerden yaşlılara kadar bir çok kesime hitap edecek projeleriyle dikkat çekti.

Abdulvahap Olgun: Hastane yatırımı için TOKİ'yi bekliyoruz!

Başkan Olgun, "Yeni yapılacak hastane yatırım programına alındı ancak TOKİ'yi bekliyoruz. 1969 yılında inşa edilen Torbalı Lisesi ilçenin hala tek lisesi. Şu anda ölülerimizi gömecek bir mezarlığımız dahi yok" dedi.

İdil Yiğitbaş Haberi

İdil Yiğitbaş

Pınar Süt Mamülleri Sanayii A.Ş, Şanlıurfa'da açılan fabrikanın temel atma töreni ile ilgili açıklama yaptı;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Yaşar Holding A.Ş. ve Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İdil Yiğitbaşı'nın Şirketimizin Şanlıurfa Fabrikası temelinin atılmasına ilişkin basın açıklamasında bulundu. 


Basın açıklamasını görüntülemek için