26 / 04 / 2024

idlibte 50 konut inşaatı

idlibte 50 konut inşaatı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'e yapılacak konutlarla ilgili, "İlk hedefte 50 konut da biz söz vermiş olalım. Bu 50 konutumuz ile biz de oraya inşallah katkıda bulunalım" diye konuşarak, konut sözü verdi...

TOKİ, Ankara için düğmeye bastı! Çankaya'ya 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 15 Şubat tarihinde yapılacak.

O belediye başkanın arsasına imar vurdu! 74 dairelik arsaya şimdi 50 konut daha eklendi!

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait yaklaşık 16 dönümlük arsaya imar vurdu. 74 dairenin yapılabileceği arsaya günümüzde 50 konut daha yapılabilir duruma geldi.

Kayapa Özcan Life'ta 3 milyon 150 bin TL'ye 2+1! Teslimler 5 ay sonra!

Kayapa Özcan Life projesinde toplam 50 konut yer alıyor. Fiyatların 3 milyon 150 bin TL'den başladığı projenin teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Kayapark Sakura Evleri kura çelişi yarın!

Başakşehir Belediyesi güvencesiyle doğanın ve sağlığın tam merkezinde hayata geçirilen Kayapark Sakura Evleri’nde, ön talep fırsatı ve maliyetine yakın fiyatlarla satışa çıkarılan 50 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. 

TOKİ Palandöken 50 konut ve 49 dükkan ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum ilinin Palandöken ilçesinde 50 yeni konut ve 49 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Erzurum'a 50 konut ve 49 dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum İli Palandöken İlçesi 1.-2. Marketler Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 50 Adet Konut ve 49 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini 4 Haziran tarihinde gerçekleştirecek.

İdlibliler için inşa edilen 50 konut mağdur ailelere teslim edildi! 

Suriye'de Beşşar Esed rejimi ve destekçilerinin saldırılarıyla yerinden edilen siviller için bağışlanan 50 ev, mağdur ailelere teslim edildi.

İHH, İdlib’de yetim ailelerine 50 konut teslim etti!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfının Suriye’nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde yetim ailelere 50 konut teslim etti...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'de yaptıracağı 50 konut için AFAD'a bağış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'e inşa ettireceği 50 konut için AFAD'a  250 bin lira bağış yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İdlib'e 50 konut sözü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'e yapılacak konutlarla ilgili, "İlk hedefte 50 konut da biz söz vermiş olalım. Bu 50 konutumuz ile biz de oraya inşallah katkıda bulunalım" diye konuşarak, konut sözü verdi...

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

TOKİ 50 bin konut Ankara 2019!

TOKİ tarafından satışa çıkarılan 50 bin sosyal konut kampanyası kapsamında Ankara'da ise toplam 2 bin 934 adet konut inşa edilecek. Fiyatlar 116 bin 400 TL'den başlıyor...

idlibte 50 konut inşaatı Haberi

idlibte 50 konut inşaatı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığında (AFAD) gerçekleşririlen "Sivil Toplum Kuruluşları İdlib İstişare Toplantısı" sürerken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak toplantıyla ilgili bilgi aktardı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  Cumhurbaşkanı Erdoğan da İdlib bölgesinde özellikle Suriye'nin kuzeybatısında inşası süren konutlara ilişkin mücadeleleri için sivil toplum kuruluşu temsilcilerini tebrik etti ve yapılan hayırların kabul olmasını dilediğini söyledi. 

Türk milletinin bugüne kadar sadece Suriye'de değil, dünyanın farklı yerlerinde garip gureba, fakir fukara ve mazlumun yanında olduğuna dikkat çeken Erdoğan, şöyle konuştu:

"İnşallah bundan sonra da bu millet yine aynı şekilde yer almaya devam edecektir. Şu anda komşumuz sınır boylarında bu verdiğimiz mücadelede de çok büyük önem arz ediyor. Konut hedefimizi süratle yaz mevsimi içerisinde gerçekleştirir ondan sonra...