25 / 04 / 2024

İDO sefer saatleri

İDO sefer saatleri

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

İDO'dan sefer iptalleri!

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO'dan sefer iptalleri!

İDO'dan yapılan açıklamada, saat 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00'daki Bursa - Yenikapı - Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal olduğu bildirildi.

İdo bazı seferlerini iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamada, İdo bazı seferlerini iptal etti. İDO'dan yapılan açıklamada, saat 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve saat 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin yapılmayacağı bildirildi.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 10.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 13.10'daki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İstanbul'a dönüş yolunda yoğunluk!

İDO, Bandırma-İstanbul (Yenikapı) seferlerinde Kurban Bayramı tatili dönüşü dolayısıyla yoğunluk yaşanıyor.İDO'nun, deniz otobüsü ve hızlı feribotlarla gün bitimine kadar 8 bin 400 yolcu ve bin 400 araç taşımasının beklendiği bildirildi.

İDO bazı hatların sefer saatlerini revize etti!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri ( İDO ) AŞ, Bakırköy - Bostancı ve Yenikapı - Bostancı hatlarında ki sefer saatlerini revize etti.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Bu sefer doğal gaz yüz güldürecek! İşte detaylar!

Doğal gaz kullananlara iyi bir haber geldi. Doğalgaz bu sefer yüzleri güldürecek. İşte detaylar!

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

Ankara'da metro sefer saatleri uzatılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gençlerin yoğun talebiyle Ankara’da metroların son sefer saatinin yeniden 24.00’e uzatılması talimatını verdi

İDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), hava muhalefeti nedeniyle yarın yapılması planlanan iki seferini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde sefer iptalleri açıklandı.

Marmaray'da günlük 274 olan sefer sayısı 333'e çıkarıldı!

Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı.

Marmaray'da sefer aralığı 5 dakikaya düşecek!

"Yoğun talep üzerine Marmaray'da 274 olan sefer sayısı 333’e çıkarıldı. Dün itibarıyla 7.00 ile 10.00 ve 16.00 ile 20.00 saatleri arasında karşılıklı olarak her 5 dakikada bir sefer yapılmaya başlandı"

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

Doğalgaz faturası nereye yatırılır?

Doğalgaz faturaları, anlaşmalı bankalar aracılığı ile ödenebildiği gibi İGDAŞ veznelerine gidilerek de ödenebiliyor. Peki, doğalgaz faturası nereye yatırılır? İşte doğalgaz vezneleri ve veznelerin çalışma saatleri...

İDO sefer saatleri Haberi

İDO sefer saatleri

İDO'nun Yenikapı ve Bostancı terminallerinden hareket edecek olan deniz ulaşımı araçlan; Cuma günleri 18.30'da Bostancı'dan, 19.05'te Yenikapı'dan adalara hareket ederken, Pazar günleri ise; Avşa Adasından saat 16.00'da, Marmara Adası'ndan da saat 16.30'da İstanbul'a dönüş gerçekleştirecek. 



Türkiye...