19 / 04 / 2024

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gn Tan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Tan tarafından kuruldu.

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Tur Deniz Taşımacılığı Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Seyfettin Üstüner ve Merve Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Hattuşa Lineer Termal Sağlık Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde   50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Humaykanı  Ve Mehmet Ali Doğan  tarafından kuruldu.

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royalmax İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Doğan Tarafından kuruldu.

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özer Otelcilik Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özer tarafından kuruldu.

Uma Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uma Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım Doğan, Duygu Yıldırım ve Serpil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aseel Seyahat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Kuşdoğan ve Miray Kuşdoğan  ortaklığında kuruldu.

Dorna Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dorna Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Javıd Heıdarı Tabar ve Cevdet Doğan ortaklığında kuruldu. 

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğan Kazı İnşaat Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mustafa Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Zafer Doğanay ve Alı J M A Alduaj ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı Haberi

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı

Bu yıl 20'inci kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)'e katılan İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ. Ziyaretçilerine İDO'yu tanıttı. Dünyanın en büyük beşinci turizm fuarı olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMİTT) katılan İDO, ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımını yapıyor. 


EMİİT Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin ev sahipliğinde 20'inci kez kapılarını açtı. İDO kurduğu stantta yeni hizmete sunulacak projelerin tanıtımı da yaptı. Turizm sektöründe rol almaya hazırlanan İDO, yolcularına sunacağı pek çok hizmetle birçok alanda ayrıcalık tanıyacak.



İDO PROJELERİYLE EMİTT'TE


EMİTT Fuarı'nın turizm sektörüne önemli katkılar sağladığını belirten İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO) Genel Müdür Yardımcısı Murat Altıkardeşler, "Bizde bu yıl çok iddialı bir stantla fuarda yer aldık. Burada özellikle İDO'yu şu noktada konumlandırmak istiyoruz. İDO...