19 / 04 / 2024

iett şoförleri ev

iett şoförleri ev

Son yıllarda dar gelirli aileler için mesken yapan Toplu Konut İdaresi, büyük şehirlerde geçim sıkıntısı çeken devlet memurlarına da umut oldu. Maaşının yarısını kiraya veren çalışanlar, çareyi dernek ve vakıf kurarak TOKİ'ye başvurmakta buluyor.

Okul servislerine yüzde 60 zam talebi geldi! Peki servislere ne kadar zam yapılacak?

Okul servisi şoförleri kalem harcamalarındaki yükseliş nedeni ile servis ücretlerine yüzde 60 oranında zam talep ettiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

10 yılda 100 bin TL'yi değerlendirenlerin kazananı hangisi oldu? Altın mı, dolar mı, ev mi? 

Geçmiş 10 yılın finansal göstergeleri incelendiğinde, 100 bin TL ile yapılan yatırımların bugünkü değerleri dikkat çekici sonuçlar sunuyor. Altın, dolar, borsa, ev ve hatta Bitcoin gibi varlık türleri, yatırımcılarına farklı seviyelerde zenginlik kazandırdı. 

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Deprem yardımları ücretsiz taşınacak! Taksicilerden emsal kampanya

10 ili vuran ve Türkiye'yi yasa boğan deprem için Birleşik Taksi Şoförleri Derneği (BTD) mensubu taksiciler kampanya başlattı.

Akaryakıtta 2. indirim! Şoförleri sevindiren müjde! Uzun süre sonra bir ilk!

Ocak ayında yeniden yükselişe geçen motorin litre fiyatı bu gece değişti. Cuma günü fiyatlar bir kez daha gerileyecek. LPG'ye ise zam geliyor.

Süleyman Soylu'dan Of'taki sel ve heyelanlara ilişkin açıklama!

Of'ta yaşanan sel ve heyelana ilişkin açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Dere kenarlarına ev yapmamak belki bu işin birinci kuralıdır" dedi.

Ev almadan asansörleri kontrol edin!

Uluslararası tarafsız denetim firması Liftinstituut'ten dünya devi uzman firma uyarıyor...Ev almadan asansörleri kontrol edin...

Wolf of Wall Street filmindeki ev 4 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.

Karaca Home, Mall Of İstanbul’da mağaza açtı!

Ev tekstili sektörünün lider markalarından Karaca Home, Mall Of İstanbul’da açtığı yeni mağaza ile ev tekstili trendlerini müşterileriyle buluşturuyor

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Art Of Yalıkavak projesi Şubat'ta teslim!

Art Of Yalıkavak projesinde Şubat ayında yaşam başlıyor. Hem site içinde hem müstakil, tek katlı ev konsepti ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3.900 Euro’dan başlıyor. Art Of Yalıkavak, Bodrum’da 12 ay yaşama imkânı sunuyor.

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Mall of İstanbul Rezidans ev fiyatları!

Mall of İstanbul Rezidans ev fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Mall of İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

iett şoförleri ev Haberi

iett şoförleri ev

 


 




Sendikalar da üyelerinin yararlanması amacıyla konut istiyor. İstanbul'daki mensupları için bin ev talep eden Maliye Vakfı'na 150 konut tahsis edildi. İETT Derneği'nin isteği ise 3 bin 500 daire. Komando tugayındaki subay ve astsubaylar ile hakim ve savcılar da dernek kurarak konut talebini iletti. Şimdiye kadar 10 ilde TOKİ ile işbirliğine giden Eğitimciler Birliği Sendikası, 30 şehirde arsa arıyor. Zaman'ın sorularını cevaplayan Sendika Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Toplu Konut İdaresi'nin uzun vadeli ve düşük taksitli ödeme imkânı var. Taksitlerin, öğretmen daireye girip oturmaya başladıktan sonra başlaması da büyük bir kolaylık." diyor.


4,5 yılda 280 bin konut üreten TOKİ, önümüzdeki 5 yılda rakamı 500 bine çıkarmayı...