25 / 04 / 2024

İffet Doğanay

İffet Doğanay

Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İffet Doğanay tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos'ta kuruldu

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ld Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Doğanay tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Doğal gaz zamları ve yeni tarife uygulaması tüketimi azalttı

PALMET Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Doğanay Samuray, Türkiye'nin en önemli sanayi merkezlerinden olan Gebze ve Kocaeli'de doğal gaz zamları sonrasında tüketimin azaldığını bildirdi.

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bebek Avenue Turizm Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 75 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Fatma Doğanay tarafından kuruldu.

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Tesisat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Doğanay tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar verebilir!

Kanal İstanbul planını değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay, projenin İstanbul’un su kaynaklarına geri dönüşü olmayan zararlar vereceğini, “İstanbul’un geleceği söz konusu. Bilimin ışığında ilerleyin” dedi...

Doğanay Tolunay'dan Kanal İstanbul yorumu!

Kanal İstanbul için yıllık 8 milyar dolar gelir getireceği haberlerini değerlendiren Prof. Dr. Doğanay Tolunay: “2006-2019 arasındaki gemi geçiş sayıları incelendiğinde mümkün değil.” yorumunda bulundu..

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Öz Doğanay Yapı İnşaat Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sevilay Doğanay tarafından kuruldu. 

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Dgny Gayrimenkul Turizm Ve İnşaat Limited Şirketi Zafer Doğanay ve Alı J M A Alduaj ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Artvin Arhavi OSB'de son durum!

Artvin Arhavi Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısı, Artvin Valisi Ömer Doğanay başkanlığında gerçekleşti.

Falkoz Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falkoz Yapı Malzemeleri İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Doğanay imzasıyla kuruldu.

Artvin Arhavi OSB için çalışmalar başladı!

Başkanlığını Artvin Valisi Ömer Doğanay’ın yaptığı Artvin’in tek Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulacağı Arhavi OSB için ilçede toplantı yapıldı.

İffet Doğanay Haberi

İffet Doğanay

Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İffet Doğanay tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 13 Ağustos'ta kuruldu. Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin tüm hissesi İffet Doğanay'a ait. 


Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Avrasya GM Barter İnşaat Ziraat Makinaları Emlak Turizm Gıda İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilköy, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, A2 Blok Kat:3...