19 / 04 / 2024

İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül

İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İGA yönetim binasında düzenlenen iftarda Eyüp'te dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının bölgeye prestij kattığını belirtti.

Gayrimenkul sektörüne dijital reklam etkisi: Rekabette avantaj sağlıyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO)Kurumsal İletişim Direktörü Caner Öner, emlak sektöründe doğru sosyal medya kullanımının rekabette önemli avantaj sağladığını söyledi.

Orange İnşaat'tan yeni proje! Orange City Balat, yüksek prestijli bir hayat sunmaya hazırlanıyor

Bursa’daki konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Orange İnşaat, Orange City Balat’ın lansmanını gerçekleştirilen Özdilek Holding Kurumsal İletişim ve Destek Operasyonları Genel Müdürü Ufuk Kılınçarslan, Balat'ta yer alan konut projesini anlattı.

Burçin Girit kimdir? 

Koç Holding Kurumsal İletişim ve Dış İlişkiler Direktörü Burçin Girit kimdir? Burçin Girit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Burçin Girit`in biyografisi...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Murat Hoşgör kimdir?

Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğüne getirilen Murat Hoşgör kimdir? Murat Hoşgör hangi görevlerde bulundu?

Murat Hoşgör Eminevim Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü oldu!

Tasarruf finansman sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Eminevim’de, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü görevine Murat Hoşgör getirildi. 

Pelin Kılıç Ziraat GYO Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi oldu!

Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Yöneticisi Pelin Kılıç, Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak atandı.

Pelin Kılıç, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi oldu!

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Eminevim'den Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifine destek!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal, Faizsiz Konut ve Taşıt Sistemi Kanun Teklifiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

Tesis, site ve iş merkezlerinin yönetim hizmetlerini gerçekleştiren EOS Management Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Aydın, firma faaliyetlerini ve sektördeki farklılıkları anlattı...

İstanbul yeni projelerle İslami finansın merkezi olacak!

Emlak Katılım Kurumsal İletişim Müdürü Ahmet İkizoğlu, 2. Uluslararası Tasarruf Sempozyumu'nda  İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında, hayata geçirilen projelere dair açıklamalarda bulundu. 

Eminevim, üyelerine 10 ayda 2,1 milyar lira tasarruf ettirdi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa Kemal Daldal, "Bu yıl içinde bulunduğumuz ekim ayına kadarki sürede 18 bin 500 kişi, Eminevim ile 3 milyar 375 milyon TL değerinde ev ve araç sahibi oldu" dedi.

Eminevim'den 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedefi!

Emin Grup Kurumsal İletişim ve Marka Yönetimi Direktörü Mustafa K. Daldal,Eminevim'in her ay 6 binden fazla başvuru aldığını ve ayda ise yaklaşık 2 bin 500 ev ve araç teslimatı gerçekleştirdiğini belirtti ve 2020'nin ikinci yarısında 15 bin teslimat hedeflendiğini belirtti...

İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül Haberi

İGA Kurumsal İletişim Direktörü Gökhan Şengül

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, bölgelerinde dünyanın en büyük havalimanının yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, " Ramazan birliktir, kardeşliktir, paylaşmaktır. Eyüp Belediyesi olarak, bugünkü özel buluşmayla çevre köylerimizi, havalimanı çalışanlarıyla buluşturduk." dedi. 


Eyüp Belediyesi ve İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş'nin ev sahipliğinde İGA yönetim binasında düzenlenen iftar, üçüncü havalimanı çalışanlarıyla çevre köy halkını bir araya getirdi. 


Belediye Başkanı Aydın, dünyanın en büyük havaalanının şantiyesinde düzenlenen iftara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını vurgulayarak, bu yıl ramazan konseptini paylaşmak üzerine kurduklarını ve bu paylaşımın içinde hüzünden sevince kadar her türlü duygunun yer aldığını ifade etti.


Bölgelerinde dünyanın en büyük havaalanının yapıldığına vurgu yapan Aydın, şunları kaydetti: 


"Ortaya bir değer konuyor. Bu değere göre umutlarımız, sevinçlerimiz, heyecanlarımız var. Ülkemize çok büyük bir değer katılmasının gururu var. Dolayısıyla bu...