24 / 04 / 2024

ihale Cephe Rehabilitasyonu

ihale Cephe Rehabilitasyonu

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak...

Altınordu'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Ordu’yu daha yaşanabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi’nin, Altınordu ilçesinde gerçekleştireceği, 1. Etap Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

Elazığ Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Yarışması ödül töreni yapıldı!

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Mimarı” proje Yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Elazığ Gazi Caddesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Elazığ Belediyesi Gazi Caddesi Kentsel Yenileme Ve Cephe Rehabilitasyonu Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. İşte sonuçlar...

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulamalarını İBB onayladı!

İstanbul'un ana arterlerinin modern görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye

İstanbul'da görüntü kirliliğine karşı yeni proje başlatılıyor!

İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri" onaylandı.

İstanbul Cephe Rehabilitasyonu projesi onaylandı!

İstanbul'daki görüntü kirliliğine karşı yeni proje İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

Binalarda görüntü kirliliğinin önüne geçiliyor!

Görüntü kirliliğine karşı başlatılan yeni projeyle artık binalardaki kötü görüntüler ortadan kalkacak. görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri İBB tarafından onaylandı..

İstanbul'da Kentsel Tasarım Uygulama Projesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla, “Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi”ni başlatıyor. Projenin ilk aşamasında pilot bölge olarak Zincirlikuyu'dan Trump Towers'a kadar olan bölge seçildi.

Şile Terminal Meydanı Kentsel Tasarım Uygulama Projesi ihalesi!

Şile İlçesi Terminal Meydanı ve Üsküdar Caddesi Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi hizmet alımı işi ihalesi 24 Ekim 2013 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek...

Cephe düzenleme çalışmaları için ihale yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi, şehrin merkezi yerlerindeki görüntü kirliliğini sona erdirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının cephesi de kaplama yapılacak. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesinde bugün iki ihale yapıldı...

Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak!

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü tarafından Cephe Rehabilitasyonu hizmet alımı ihalesi yapılacak...

Veliefendi Hipodromu'na çevre düzenlemeleri için ihale yapılacak!

TJK istanbul Veliefendi Hipodromu'na arka cephe garaj, atölye, yemekhane ve çevre düzenlemeleri işi için ihale yapılacak...

ihale Cephe Rehabilitasyonu Haberi

ihale Cephe Rehabilitasyonu

İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü; Bağcılar, Esenler, Sultangazi İlçeleri Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projesi hizmet alımı ihalesi gerçekleştirecek.


Detaylı bilgi için