29 / 03 / 2024

ihalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelik son hali

ihalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelik son hali

İhalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 7 Haziran 2014 tarihinde 29023 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ihalelere yönelik başvuru yönetmeliğinde yapılan değişiklikler...

ABD'de mortgage (konut kredisi) faizleri yükselirken başvurular azaldı!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, önceki hafta yüzde 7,27'ye oranında artarken, mortgage başvuruları 1996 yılından bu yana en düşük seviyeye geriledi.

THY'den depremzedeler için iş ilanı! Az önce açıklandı! Başvurular başladı! Hemen başvurun!

Türk Hava Yolları, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere yönelik başlattığı istihdam ilanını duyurdu. 

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde personel alacak! 2023 yılı başvuruları resmen başladı! Bu tarihleri aman kaçırmayın

Orman Genel Müdürlüğü tam 54 şehirde personel alacak... 2023 yılı başvuruları resmen başladı... Bu tarihleri aman kaçırmayın...

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ 2021!

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31675 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Kamu İhale Kurumu'nca İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ yayınlandı.

Esnafa yönelik hibe desteği başvurusu nasıl yapılır?

Ticaret Bakanlığı, esnaflara yönelik hibe destek başvurularının kimlik numaralarına göre yapılacağını açıkladı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2021 başvuruları başladı!

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy projesinde yer alan 22 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31260 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Denizli Merkezefendi Kayaköy 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Merkezefendi Kayaköy projesi için başvurular başladı.

Fed işletmelere yönelik kredi programını başlattı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Kovid-19 salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek için uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programı kapsamında bankaların başvurularını almaya başladı.

TOKİ'den yüzde 20 indirim fırsatı! Başvurular yarın başlıyor!

TOKİ tarafından, borcunu peşin ödeyerek tapusunu hemen almak isteyenler için yüzde 20 oranında indirim yapılacak. Konut ve iş yeri alıcılarına yönelik bu yılki indirim kampanyasına başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları!

TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Denizli Pamukkale Yeniköy 2020 fiyatları ne kadar? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İhalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik!

İhalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik bugünkü 30716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

ihalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelik son hali Haberi

ihalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelik son hali

İhalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelik değişikliği!

İhalelere yönelik başvurular hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik, 7 Haziran 2014 tarihinde 29023 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmeliğin bazı maddelerinde değişiklik yapılırken; bazı maddelerin sonuna ise yeni esaslar eklendi.


İHALELERE YÖNELİK BAŞVURULAR HAKKINDA YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK


MADDE 1 – 3/1/2009 tarihli ve 27099 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İhalelere Yönelik Başvurular Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesine aşağıdaki fıkra eklenmiştir.


“(3) Ön yeterlik dokümanı veya ihale dokümanı satın alınabilmesi için adına doküman satın alınacak Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulmuş tüzelkişiler ile Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişilerin EKAP’a kayıtlı olması zorunludur. Ortak girişimlerde ise Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kurulmuş tüzelkişi ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı gerçek kişi ortakların tamamının bu koşulu sağlaması gerekir.”


MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 8...