28 / 03 / 2024

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., 2019 yılı için İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi ile anlaştı...

İhlas Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı kar payı dağıtımına ilişkin genel kurul kararı hakkında açıklama yaptı. 

İhlas Gayrimenkul kar dağıtımı yapacak mı?

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme kar dağıtım politikası gereği kar dağıtımı yapılmaması hususunda, genel kurulu bilgilendirecek. 

İhlas Gayrimenkul fon kullanım raporunu yayınladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, Denetim Komitesi tarafından hazırlanan fon kullanım raporunu yayınladı...

İhlas Gayrimenkul, gayrimenkul sektöründe faaliyete başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme, fiilen gayrimenkul sektöründe faaliyete başladı. Şirket bu gelişmeyi KAP'a bildirdi. 

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

İhlas Gayrimenkul ile Chine Silk Road Group anlaştı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile Chine Silk Road Group arasında yüzde 50-yüzde 50 paylı joint venture kurulmak üzere bugün anlaşma imzaladı.

İhlas Gayrimenkul 19 personel aldı!

İhlas Gayrimenkul muhtelif birimlerde görevlendirilmek üzere 2 Mayıs 2017 tarihinde göreve başlayacak 19 personel aldı.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Virya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Suvon Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Punya Turizm Gayrimenkul Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Huve Gayrimenkul Proje Geliştirme Mücevherat Kuyumculuk Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Yıldırım tarafından kuruldu.

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Exsa Gayrimenkul Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 403 milyon TL sermaye bedeli ile Haluk Dinçer, Gökhan Eyigün, Şerafettin Karakış ve Erkan Şahinler ortaklığında kuruldu.

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voyo Gayrimenkul Proje Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Başak Durmaz tarafından kuruldu.

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi kuruldu! 

Kuzey Yöntem Gayrimenkul Proje Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 2 milyon 380 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gülibrahimoğlu tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Winvest Gayrimenkul Proje Pazarlama Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Ravad Ramazanoğlu ve İsra Holding Anonim Şİrketi ortaklığında kuruldu.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Haberi

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağımsız denetim şirketinin seçimine ilişkin kararın ilanı hakkında açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin 10 Haziran 2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında; 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399. Maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili mevzuatı gereği, 2019 yılına ait denetçi olarak seçilen "İrfan Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Anonim Şirketi" nin seçimi onaylanmış olup, ilgili genel kurul kararı 20 Haziran 2019 tarihinde tescil edilerek, bugün  ve 9856 sayılı Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinde ilan  edildi.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme'nin KAP açıklaması:
Şirketimizin, 10.06.2019 tarihinde yapılan 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında; 6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 399. Maddesi ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili mevzuatı gereği, 2019 yılına...