28 / 03 / 2024

İhraç edilen kişilerin tapuları

İhraç edilen kişilerin tapuları

KHK ile ihraç olan kişilerin tapu kayıtlarına riskli şerhi konulduğu iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri dikkat! Bu kişilerin emekli maaşları bir anda kesilecek ve bir daha maaş verilmeyecek!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerini yakından ilgilendiren bir gelişme yaşandı. Paylaşılan detaylara göre SGK tarafından tespit edilmiş olan kişilerin bir daha asla emekli maaşı alamayacağı belirtildi. 

İnternetten bungalov kiralamayı düşünenler dikkat! 250'den fazla kişi 5 milyon TL dolandırıldı!

Nevşehir merkezli 9 şehirde sosyal medya üzerinden 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirlenen 19 şüpheli, emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi. Kişilerin bungalov kiralamak isteyen 250'den fazla kişiyi 5 milyon TL dolandırdığı belirtildi.

65 yaş üstü kişilerin ev satışında hangi belgeler istenir?

Gayrimenkul alım-satım işlemleri için bazı prosedürlerin yerine getirilmesi gerekiyor. 65 yaş üstü kişilerin ev satışında ise işlemler daha farklı ilerliyor. 

Miras paylaşımı hakkında bilmeniz gerekenler! Çocuğu olmayanların mirası kimler arasında paylaştırılır?

Miras paylaşımları kapsamında gerçekleştirilen uygulamalar artık daha fazla merak edilirken çocuğu olmayan kişilerin ise miraslarının kime kalacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor. Bu süreçte çocuğu olmayan kişinin mirasçısı kim oluyor? İşte haberin merak edilen detayları...

Windsor WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesinde çılgın kampanya! Fiyatı görenlerin ağzı açık kalacak!

Yeni evlenecek çiftlerin ve evine bulaşık makinesi almak isteyen kişilerin çok sevineceği haber Windsor’dan geldi. Windsor, WS 3514 5 Programlı 12 kişilik bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Ek MTV için dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişiler ne yapmalı?

Dünya yazarı Zeki Gündüz, Anayasa Mahkemesi'nin iptal talebini reddettiği ek MTV'de dava açanlar ile dava açmayıp ödeme yapmamış kişilerin ne yapması gerektiğini kaleme aldı.

O kişilere tamı tamına 4 asgari ücret ödeniyor! 10 gün içinde e-Devlet'ten hemen başvuru yapın! 

SGK ev hizmetlerinde çalışanların sosyal güvenliğini sağlamak için önemli bir adım attı. Bu düzenleme, evlerinde ev hizmetlisi çalıştıran kişilerin, çalıştırdıkları süreye göre prim ödeyerek ev hizmetlilerinin sosyal güvencesini sağlayabilmesine fırsat sağlıyor.

Çocuğu olmayan bir kişinin mirası kime kalır?

Miras hukuku, bir kimsenin hayatını kaybetmesi durumunda mal varlığının ve mülklerinin yasal mirasçılara nasıl dağıtılacağını düzenleyen önemli bir hukuki alanı ifade eder. Bu alanda, özellikle çocuksuz kişilerin miras paylaşımı ve özel durumlar, toplumda geniş ilgi gören konular arasında yer alır.

Bu kişilere artık ödeme yok! Bakanlık kesin talimat verdi!

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri hakkında beklenmedik bir duyuru yapıldı. Aile Bakanlığı, yaptığı açıklama ile bazı kişilerin ödeme alamayacağını vurguladı. Bu haber, Aile Bakanlığı tarafından destek ödeme alan kişileri yakından ilgilendiriyor. Konuyla ilgili bilinmesi gereken detaylar…

SGK açıklama yaptı! Bu kişiler emekli olamayacak!

Son dönemlerde erken emeklilik konusu  gündemdeyken SGK’dan şok bir açıklama geldi. Açıklamaya göre bazı kişilerin emekli olamayacağı paylaşıldı. EYT hakkında alınan son kararla bu konuya bir açıklık getirildi. 

Ziraat Bankası 2.500 TL ödeyecek. Bu kişiler alabilecek

Ziraat Bankası'ndan müşterilerini ilgilendiren önemli bir hediye kampanyası geldi. Ziraat Bankası tarafından 2 bin 500 TL para ödemesi yapılacak. Banka tarafından yapılacak ödeme belli kişilere gerçekleştirilecek. O kişilerin kim olduğu haberimizde saklı...

Aile Bakanlığı hızlı davrandı! Bu kişilere 4.336 TL para yardımı yapılacak! Yalnızca bu kişiler alabilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Tüberküloz veya SSPE hastalığına sahip olan veya hastalara bakmakla yükümlü olan vatandaşlara yönelik yeni bir nakit yardım programı başlattı. Başvurusu kabul edilen kişilere, 4.336 TL tutarında ödeme yapılmaktadır.

Hemen e-devletlerinizi açın! Yaşınız dolduysa 2.604 TL alacaksınız!.. Bu fırsat kaçmaz

Yaş koşulunu sağlayan vatandaşlara ödeme yapılacağı ilan edildi. E-devlet sistemi üstünden başvuruda bulunan kişilerin başvuru işlemleri değerlendirmeye alınacak. İşte merak edilen ödemeler konusundaki tüm ayrıntılar.

İhraç edilen kişilerin tapuları Haberi

İhraç edilen kişilerin tapuları

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, KHK ile ihraç olan kişilerin tapu kayıtlarına riskli şerhi konulduğu iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Karabat, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Karabat, ''15 Temmuz darbe girişiminin ardından ilan edilen OHAL’e dayanılarak çıkarılan birçok KHK ile toplumun geniş kesimlerinde ihraçlar gündeme gelmiştir. Sayısı yüz binleri bulan ihraçlarda ihraç yöntemi ve gerekçeleri, söz konusu uygulamaların haksız uygulamalar olduğu yönünde bir kanı ortaya çıkmıştır. Anayasa Mahkemesinin kararları da göz önüne alındığında bu intibanın güçlendiği açıktır.

KHK'lara dayanılarak yapılan ihraçlarda çoğunlukla bir ihbar yeterli görülmüş, hukuki dayanaktan yoksun ve kanıta dayanmayan bir biçimde insanların hayatı adeta kâbusa çevrilmiştir. KHK ile ihraç edilen vatandaşlar dünyada eşi benzeri görülmemiş haksız uygulamalarla karşı karşıya kalmış ve ne...