27 / 04 / 2024

Ikea Kartal türkiye mağazası

Ikea Kartal türkiye mağazası

Ikea Kartal iletişim bilgileri 0212 350 11 00 olarak belirlendi. Maya İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan proje İsveç markası olan Ikea'nın 3. mağazası olarak Kartal'da yükselecek.

IKEA Türkiye'deki mağazalarını kapattı! 

IKEA koronavirüs salgını sebebiyle, Türkiye'deki mağazalarını kapattığını açıkladı. Mağazaları kapanacak olan marka, internet satışlarına devam edecek...

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

Türkiye'nin ilk engelsiz yaşam alanı Kartal'da kurulacak!

Türkiye'nin ilk Engelsiz Yaşam Alanı İstanbul Kartal'da inşa edilecek. Mayıs'ta ihale edilecek projenin 2018'de hizmete açılması planlanıyor.

IKEA Türkiye son beş yılda 7,2 milyar Euro kurumlar vergisi ödedi!

IKEA Türkiye, "2015 mali yılında IKEA Group, faaliyet gösterdiği ülkelerde toplam 822 milyon avro civarında kurumlar vergisi ödemiş olup, bu ödediği tutar yaklaşık yüzde 20 efektif kurumlar vergisi oranına denk gelmektedir" açıklamasında bulundu.

2006 yılında Marriott, rezidans projesiyle Türkiye'ye geliyor!

2006 yılında Amerikalı 5 yıldızlı otel zinciri Marriot, rezidans projesiyle Türkiye'ye gelecekmiş. Marriot, Ümraniye IKEA'nın yanındaki 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 125 milyon dolarlık Artell-Koytur projesinde yer alacakmış.

1977 yılında Türkiye'nin ilk gökdelen hastanesi Kartal'da inşa ediliyormuş!

1977 yılında Türkiye'nin ilk gökdelen hastanesi Kartal'da yapılıyormuş. Hastane 20 katlı, 69 metre 50 santim uzunluğunda olacakmış. 2 bin metrekare alan üzerine inşa edilen hastane, 40 milyon liraya mal olacakmış.

ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı!

‘ Nitelikli Gayrimenkul Pazarlama ’ alanında Türkiye’ye yeni bir anlayışı getiren ERA Türkiye, ofis ağını hız kesmeden genişletmeye devam ediyor. ERA Türkiye ERA NORM'u Kartal'da açtı.

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye Çocuk Dostu Şehirler için el ele veriyor!

IKEA Türkiye ve UNICEF Türkiye, UNICEF Türkiye Milli Komitesi’yle birlikte, ülkenin dört bir yanında şehirlerin “çocuk dostu” olmasını desteklemek üzere, geleceğe umut katan bir projeyi hayata geçiriyor.

Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Praktiker’den Türkiye’ye dönüş sinyali!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Crate Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya AVM'ye açacak!

Doğuş Grubu, Amerikan mobilya devi Crate & Barrel'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyor. Akasya Alışveriş Merkezi'nde ilk mağazasını açacak olan marka, IKEA 'ya benziyor ancak daha üst gelir grubuna hitap ediyor..

IKEA Türkiye'deki mağaza sayınısı 8'e çıkaracak!

Türkiye'de toplam 5 mağazası olan IKEA, 6 ay içerisinde 3 mağaza daha açarak şube sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor...

IKEA, tüm Türkiye'ye internet ile ulaşacak!

IKEA, kısa bir süre önce mağazalarının bulunmadığı illerde başlattığı internetten alışveriş sistemini, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa şehirlerinde de uygulamaya alarak tüm Türkiye'ye ulaşıyor

Ikea Kartal türkiye mağazası Haberi

Ikea Kartal türkiye mağazası

Ikea Kartal projesi Yılsan Holding arazisi üzerinde yükselecek. Hafriyat çalışmalarının başladığı proje Maya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 


Ikea Kartal projesi toplam 200 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Ikea mağazasının Türkiye'deki 3. mağazası olarak yükseliyor. 


Ikea Kartal projesi 2016 yılının sonunda hizmete girecek. Proje D-100 Kuzey yan yolu üzerinde yer alan proje Kartal Adalet Sarayı'na ve Eğitim Araştırma Hastanesi'ne yakın konumda yer alıyor.


Ikea Kartal projesi hakkında detaylı bilgileri önümüzdeki hafta belli olacak. Projenin ofis ya da konut mu olacağı henüz belli değil. 


Ikea Kartal iletişim!

Tel:0212 350 11 00

Web: http://www.maya.com.tr/

Tülay...