25 / 04 / 2024

Ikea koltukları

Ikea koltukları

Müşterilerini iyi kalite ve de iyi fiyatla buluşturan IKEA, evin en çok vakit geçirilen yeri oturma odaları için, konforlu ve de fonksiyonel yüzlerce ürün sunuyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor!

22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltukları takılıyor. İnşaatına 2016 yılında başlanan spor kompleksinin çalışmaları tam gaz devam ediyor...

Vodafone Arena’nın koltukları düzensiz mi yerleştiriliyor?

Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar'dan,montajı süren Vodafone Arena koltukları hakkında yapılan eleştirilere cevap geldi. Akar, "“Koltuklar koyudan beyaza doğru fiziksel dizimi ile bilgisayarla tek tek belirlendi." dedi.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Tekirdağ 13 Kasım Stadı'nda protokol koltukları kaldırıldı!

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait Tekirdağ 13 Kasım Stadında bulun tüm protkol koltukları kaldırıldı.

Maya Holding Kartal projesi ne zaman satışa çıkacak?

Maya Holding, Kartal'da içinde mobilya devir IKEA, alışveriş merkezi, ofis ve home ofislerin yer alacağı yeni bir proje hayata geçiriyor..

Maya Holding Kartal projesi yıl sonunda satışta!

Maya Holding'in Yılsan Holding arazisi üzerinde hayata geçirdiği Kartal projesinin hafriyat çalışmaları başladı. Yıl sonunda satışa çıkacak olan projede Ikea, alışveriş merkezi, ofis ve home ofisler yer alıyor.

IKEA'dan yeni PAX Gardırop serisi!

Ev dekorasyonunda akıllı çözümlerle hayatı kolaylaştıran IKEA, sabahları 5 dakika daha fazla uyumak isteyenlere sunduğu yatak odası çözümleriyle gönülleri fethediyor.

Yeni Antalya Stadı'nda çimlerin yüzde 70'i tamam!

Antalya’da 33 bin kişilik stadın inşaatı tamamlanırken, çimlerin ise yüzde 70’i futbol oynamaya hazır hale getirildi. Koltukların 20 gün içinde yerleştirileceği stadyumda 20 Ağustos’ta ilk karşılaşmanın oynanması bekleniyor.

2006 yılında Marriott, rezidans projesiyle Türkiye'ye geliyor!

2006 yılında Amerikalı 5 yıldızlı otel zinciri Marriot, rezidans projesiyle Türkiye'ye gelecekmiş. Marriot, Ümraniye IKEA'nın yanındaki 50 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 125 milyon dolarlık Artell-Koytur projesinde yer alacakmış.

İKEA bayramda açık mı?

İKEA hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, İKEA AVM bayramda açık mı? İKEA AVM bayramda kaça kadar açık? İKEA AVM bayramda kaçta açılacak?

İkea Bursa bayramda açık mı?

İkea Bursa hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea Bursa bayramda açık mı? İkea Bursa bayramda kaçta açılacak? İkea Bursa bayramda kaça kadar açık?

İkea İzmir bayramda açık mı?

İkea İzmir hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İkea İzmir Bornova bayramda açık mı? İkea İzmir bayramda kaçta açılır?

Ikea koltukları Haberi

Ikea koltukları

Evdekilerin buluşma noktası oturma odaları, uzun bir günün ardından rahat kanepesinde yorgunluk atmak, orta sehpayı çerezlerle donatıp heyecanlı bir filme başlamak ya da tekli koltukta gazete keyfi yapmak isteyenleri ağırlıyor. IKEA ise mobilya ve aksesuvarlarıyla, oturma odalarını mutluluğun ve rahatlığın paylaşım alanına dönüştürüyor.


Günlük yaşam için ideal şekilde tasarlanan modern, klasik ya da İskandinav stili koltuk ve kanepeler, yorgun bir günün ardından konforu, misafir ağırlarken şıklığı sunuyor. Kumaş veya deri, yataklı ya da L kanepeler, tek kişilik sallanan koltuklarla, berjer ve puflarla, her zevke uygun şekilde kombinlenebiliyor. IKEA’daki renkli minderler ile kış akşamlarını ısıtacak yumuşacık battaniyeler oturma odasına sıcaklık ve rahatlık katarken; puflar, saklama bölümüyle en kullanışlı dekorasyon ürünleri arasına giriyor. IKEA’daki oturma gruplarına, kullanışlı orta sehpaları, dolap ve raf...