19 / 04 / 2024

ikinci levent ihalesi

ikinci levent ihalesi

KİPTAŞ geçen yıl belediyeden 150 milyon YTL'ye satın aldığı Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki 83 bin metrekare alanlı arsayı 175 milyon dolara 29 Temmuz'da gerçekleştireceği ihalede satacak.

5. Levent 2. Etap yılın ikinci yarısında satışta!

Torunlar GYO tarafından hayata geçirilen 5. Levent 2. Etap Projesi'nde satışlar 2021'nin ikinci yarısında başlayacak. Proje dahilinde 700 daire yer alıyor. 

Mersin Raylı Sistem Projesi'nin ikinci ihalesi 29 Ocak'ta!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Raylı Sistem Projesi'nin 9 Ekim'de yapılan Ön Yeterlilik İhalesi'nin değerlendirmesini tamamladı. Projenin ikinci ihalesi ise 29 Ocak 2021'de düzenlenecek.

Kayseri Sahabiye 1. Etap E VE A6 blokların yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda E VE A6 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye 1. Etap A4ve A5 blokların yapım işi ihalesi 22 Ekim'de!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 22 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul'da en pahalı ofis kirası Levent'te!

PROPIN İstanbul Ofis Pazarı  2019 2. Çeyrek Genel Bakış Raporu'na göre; MİA’da yer alan Levent, 2019 ikinci çeyrek dönemde talep edilen en yüksek kira rakamının görüldüğü bölge oldu. 2019 ikinci çeyrekte en yüksek rakamı 35 ABD Doları /metrekare /ay olarak gözlendi.

Kayseri Sahabiye 1. Etap E ve A6 blokların yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda E ve A6 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Kısım ihalesi 6 Ağustos'ta!

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamındaki birinci etap ikinci kısımda A4 ve A5 blokların kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi 6 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Orhangazi Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ihalesi yapıldı!

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde ilk etabı tamamlanan Kültür Merkezi ve Meydan Projesi’nin ikinci etap ihalesi bugün gerçekleşti. Proje, bölgenin en büyük projelerinden biri olacak.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

Bizim Mahalle Halkalı ihalesi!

Bizim Mahalle Halkalı ihalesi ilk etap için 26 Eylül'de, ikinci etap için 28 Eylül'de yapılıyor...

İzmir Opera Binası ihalesi ikinci kez iptal edildi!

Kamu İhale Kurumu (KİK), İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ikinci kez yaptığı opera binası ihalesine yapılan itirazları haklı bularak ihaleyi iptal etti.

Galatasaray Riva ihalesi el değiştirecek!

Emlak Konut GYO'nun 2. oturumunu 15 Haziran'da yaptığı Riva arsa ihalesi el değiştirdi. 1 milyar 178 milyon TL teklifle ihaleyi kazanan Fema İnşaar-KLV İnşaat İş Ortaklığı sözleşmeyi imzalamadığı için ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat'a verildi.

En çok ofis Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt'ta kiralandı!

Cushman & Wakefield'in 2017 ikinci çeyreği için hazırladığı ‘Türkiye Pazar Analizleri’ raporunu yayınladı. Rapora göre, yılın ikinci çeyreğinde İstanbul’daki ofislerin yarısından fazlası Levent, Maslak, Gayrettepe, Zincirlikuyu ve Esenyurt Bölgesi'nde kiralandı.

ikinci levent ihalesi Haberi

ikinci levent ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin konut şirketi KİPTAŞ, geçen yıl 150 milyon YTL'ye satın aldığı Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki arsasını 175 milyon dolar tahmini bedel üzerinden ihale ile satışa çıkarıyor.

TEM kenarında yer alan arsanın 83 bin metrekare olduğunu belirten KİPTAŞ Genel müdürü İsmet Yıldırım, arazinin 3 emsal olduğunu, 249 bin metrekare inşaat izni bulunduğunu belirtti.

Araziyi geçen yıl belediyeden 150 milyon YTL'ye satın aldıklarını ifade eden Yıldırım şunları söyledi: ''Transfer ve ticaret merkezi imarı bulunan bu araziye biz proje yapacaktık. Yerli ve yabancı gruplardan gelen yoğun ilgi üzerine ihaleye çıktık. Tahmini bedelini 175 milyon dolar olarak belirledik. Ama ihalede bunun çok daha üstünde bir rakam bekliyoruz. Şimdiye kadar...