20 / 04 / 2024

İkitelli Hastane Kompleksi teşvik

İkitelli Hastane Kompleksi teşvik

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Ali Rıza Arslan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu IHIC İstanbul, İkitelli’ye yapılacak 2.2 milyar TL’lik hastane kompleksi yatırımı için teşvik aldı.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

İkitelli'ye yeni spor kompleksi inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesini 17 Aralık'ta gerçekleştirecek.

İkitelli Spor Kompleksi'nin ihalesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Başakşehir İkitelli Spor Kompleksi'nin inşaat ihalesi iptal edildi. BB, ihaleyi maliyeti güncellemek için iptal ettiğini açıkladı.

İkitelli Olimpik Spor Kompleksi neden yıkıldı?

İBB Meclisi'nin CHP'li üyesi Abdul Hadi Akmugan, yazılı soru önergesinde Kadir Topbaş'a milyonlarca dolar değerinde ki İkitelli Olimpik Spor Kompleksi'nin neden yıkıldığını sordu.

17 hastaneye 25 yılda 26.6 milyar lira kira ödenecek!

Kalkınma Bakanlığı, yayınladığı kamu özel ortaklığı faaliyetlerine ilişkin raporda, 17 hastane-hastane kompleksi projesinde, sözleşme süresi boyunca ödenecek toplam kira bedelinin 17 miyar dolar olduğunu açıkladı.

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi!

Bahçeşehir Vaditepe 2. Etap kura çekimi 30 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek. 2+1 ve 3+1 daireler için hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişi İkitelli Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

Vaditepe 2. Etap'ta yer alan 1.100 adet konut için daire belirleme kurası çekilecek. İkitelli Spor Kompleksi'nde gerçekleşecek kura satışları noter huzurunda yapılacak. Peki Kiptaş Vaditepe 2. Etap kura çekilişi ne zaman?

İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü'nde 8 hastane yer alacak!

Rönesans inşaat tarafından yapımı gerçekleştirilen İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü 36 ayda tamamlanacak 789.031 metrekareye kurulacak 2 bin 682 yatak kapasiteli sağlık kampüsünde 8 farklı hastane yer alacak.

İkitelli Hastane Kompleksi için 2.2 milyar liralık teşvik!

MÜSİAD Başkan Yardımcısı Ali Rıza Arslan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu IHIC İstanbul, İkitelli’ye yapılacak 2.2 milyar TL’lik hastane kompleksi yatırımı için teşvik aldı.

İzmir yatırımda en cazip üç şehirden biri!

Tıp eğitimi verilen bir hastane kompleksi ile Ar-Ge faaliyetlerinin bir arada yürütüldüğü ender merkezlerden birisi olan DEPARK'ın Türkiye'nin sağlık inovasyon merkezi olmaya hazırlandığını dile getirdi.

Türkiye'nin en modern sanayi kompleksi TRİOS 2023 İkitelli'ye kuruluyor!

İkitelli OSB' de kurulacak TRİOS 2023, sanayiye teknoloji ve tasarım katacak. 3 kuleli projede bir de otel yer alacak. "Modern sanayi kompleksi" 2017' de tamamlanacak...

İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?

Kamu Özel Ortaklığı modeli ile hayata geçirilen İkitelli Sağlık Kompleksi nerede?... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 16 Şubat 2014 tarihinde temeli atılan İkitelli Şehir Hastanesi tamamlandığında İstanbul'un 8 ilçesine hizmet verecek...

Kocaeli'ye Entegre Sağlık Kompleksi geliyor!

Cephanelik bölgesinde yapılacak bin 180 yataklı Kocaeli Entegre Sağlık Kompleksi'nde 6 hastane ve çok sayıda sosyal donatı alanı bulunuyor. Kompleks tamamlandığında çok modern bir görünüme kavuşacak.

İkitelli Hastane Kompleksi teşvik Haberi

İkitelli Hastane Kompleksi teşvik


İstanbul İkitelli’ye 2.2milyar TL’lik hastane kompleksi yatırımı yapılacak. Aralık 2014’te yatırım için teşvik alan IHIC İstanbul,günde 100 bin kişi ağırlanacak bu kompleksi 2016 yılı sonunda bitirmeyi öngörüyor. Kamu-özel işbirliği modeliyle yapılacak yatırımı IHIC İstanbul 28 yıl sonra kamuya devredecek. Şirketin yönetim kurulu başkanlığı koltuğunda aynı zamanda MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı da olan Ali Rıza Arslan oturuyor. Toplam 789 bin metrekarelik alanda yapılacak hastane kompleksi, 2 bin 682 yatak kapasiteli 8 farklı hastaneden oluşacak.Hastanelerin,Başakşehir’in yanı sıra Küçükçekmece,Büyükçekmece, Avcılar,Beylikdüzü ve Esenyurt’a da hizmet vermesi bekleniyor


KONSORSİYUM KAZANDI


Söz konusu hastane kompleksinin ihalesi Mart 2013’te yapılmıştı,ihaleyi Emsaş İnşaat,Sürat Bilişim ve Sağlık Kentleri İnşaat konsorsiyumu kazanmıştı. Ali Rıza Arslan’ın sahibi olduğu Emsaş İnşaat’ın portföyünde ayrıca konut, otel ve başka hastane yatırımları da bulunuyor


GÖZDEDEN TRANSFER,KURAMA DA...