20 / 04 / 2024

IKON Events

IKON Events

Gayrimenkul fuarı Investate'08 dünyaca ünlü mimarları bir araya getirdi.

Kıyılarımızın gelecegi Bodrum'da belirlenecek

24-25 Mayıs 2008 tarihinde Bodrum Princess Otel'de gerçekleştirilecek olan INVESTATE'08, hem sektörün karar vericilerinin buluşarak uzun vadeli ilişkiler kurmasına olanak sağlayacak, hem de kıyılarımızın geleceğinin belirleneceği konferans ve seminerlere

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul İkon Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Demir ve Mustafa Dalyan ortaklığında kuruldu.

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Hırdavat İnşaat Makina Metal Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Kişi tarafından kuruldu.

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile İkon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de Gülay Öztürk  ve Selahaddin ÖZtürk ortaklığında kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Temizlik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hacıbey Akyol tarafından kuruldu.

İkon Demir Çelik Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkon Demir Çelik Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Akyol tarafından kuruldu.

Dumankaya İkon'un 'şehir efsaneleri' web sitesi oldu!

Dumankaya'nın İkon projesinin şehir efsaneleri ''İkon hakkındaki şehir efsanelerini unutun!'' sloganıyla web sitesi oldu. 

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base Events Snaks Drinks Gıda Turizm İnşaat Organizasyon Hizmetleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Üst ve Hacı Harun Birben tarafından kuruldu.

İkon Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İkon Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Atlı tarafından kuruldu...

Dünyanın gözü bu 12 statta! Herkes merakla bekliyor!

Dünya futboluna uzun zamandır ev sahipliği yapan ve ikon haline gelen birçok stat önümüzdeki dönemde yeniden inşa edilecek. İşte statlarda yaşanacak büyük değişimler ve yeni yapılacak mimari harikası statlar....

Dünyanın gözü bu 12 statta!

Dünya futboluna uzun zamandır ev sahipliği yapan ve ikon haline gelmiş birçok stat önümüzdeki dönemde baştan aşağı yenilenecek. İşte o stadyumlar...

IKON Events Haberi

IKON Events

Bodrum'da Türkiye sahillerindeki yatırımları konu alan ve 24-25 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen gayrimenkul fuarı Investate '08, dünyaca ünlü mimarları da bir araya getirdi, Bodrum Princess Otel'de gerçekleştirilen, Ikon Events ve Akın Nalça Modular Space tarafından düzenlenen fuarda New York Üniversitesi Kentsel Tasarım Bölümü Başkanı Mimar Michael Sorkin ve New York Üniversitesi İleri Çalışmalar Enstitüsü akademisyenlerinden Mimar Richard England, doğa ve çevre üzerine etkileyici sunumlar yaptılar. Her iki mimar da küresel ısınmanın etkilerine dikkat çekerek, nüfus artışının insanların yaşam alanını giderek daralttığını ve bu durumdan da en büyük zararı çevre ile tarihi ve kültürel mirasın gördüğünü belirttiler.

Sabah Emlak

...