26 / 04 / 2024

İl Büyükşehir

İl Büyükşehir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ''Yerel yönetimlere yetki vermekten hiç korkmamak ve endişe duymamak lazım'' dedi

Gaziantep Büyükşehir'den 65.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil İlçesi, Güvenevler Mahallesi'nde bulunan arsayı 65 milyon 490 bin 387 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 14 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Başiskele'ye sağlık tesisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Başiskele Yeniköy’de termal suyun bulunduğu bölgeye sağlık turizmi için tesis inşa edecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Balıkesir Büyükşehir'den 41 milyon TL'ye satılık arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Karesi İlçesi, Paşaalanı Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Mersin Büyükşehir Berdan Konukevi'ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 156 yataklı tesisin koronavirüsle mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının hizmetine sunulmasından sonra, bünyesinde bulunan Berdan Konukevi'ni de sağlık çalışanlarına tahsis etti...

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi konuk evini sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, konuk evini de sağlık çalışanlarına tahsis etti.

Mersin Büyükşehir'in 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 156 yataklı tesisi sağlık çalışanlarının ücretsiz olarak barınmaları için tahsis edildi.

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

İl Büyükşehir Haberi

İl Büyükşehir

Patalya Otel'de kamp yapan Manisaspor-Manavgat Evrensekispor hazırlık maçını izlemek ve Manisaspor takımının iftar yemeğine katılmak üzere Kızılcahamam'a gelen Tanrıverdi, AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. 


''Nüfusu 750 binin üzerinde olan illerimiz Büyükşehir olacak''

 

Büyükşehir Belediye Yasası'nın Türkiye'nin gündeminde olduğunu kaydeden Tanrıverdi, açıklamasını şöyle sürdürdü: ''Başbakanımızın ifadesiyle nüfusu 750 binin üzerinde olan illerimiz büyükşehir olacak. Büyükşehir belediyelerinin sınırı il sınırı olacak. Şu an mesela Ankara 50 km yarıçaplı hizmet alma şansına sahip. Bu kanun çıktığı zaman Ankara ili sınırları büyükşehir belediye sınırları olmuş olacak. Bununla kamu kaynağı israfı önlenmiş, alt ve üst yapı bütünlüğü sağlanmış olacak. Daha sağlıklı şehirlerin oluşması sağlanacak. Bu yasayla mevcut 16 büyükşehirimize 13 tane daha eklenecek. Toplam 29 büyükşehirimizin ikisinde İstanbul ve Kocaeli'nde il sınırları düzenlemesi şu an...