26 / 04 / 2024

ilbank destekleri

ilbank destekleri

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kayyum atanan belediye ve kurumlara sağladığı yatırım ve desteklerle vatandaşları hizmetle buluşturdu.

2023 tarım destekleri açıklandı: Yağlık ayçiçeği üreticilerine sertifikalı tohum desteği ne kadar?

2024 yılı için ödenecek olan 2023 tarım destekleri açıklandı ve bu kapsamda yağlık ayçiçeği ilk kez sertifikalı tohum kullanımına yönelik maddi destek alacak. Her dekar için 135 lira sertifikalı tohum teşvik sağlanacak. Sertifikalı tohum desteğinin detayları haberin devamında...

Devlet depremzedeye hangi destekleri sağlıyor? Kira, taşınma yardımı ne kadar? 100 bin TL'lik destek kimlere verilecek?

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinde evleri yıkılan veya ağır hasara uğrayan depremzedelere 10 bin liralık destek ödemesi başladı. Devlet bunun yanı sıra kira ve taşınma yardımı, işsizlik ödeneği ve mazot yardımı gibi çeşitli destekler de sunacak.

Vefat eden çiftçilerin destekleri heba olmayacak! Bu destekler…

Vefat eden çiftçiler için önemli bir duyuru yapıldı. İşte müracaatlarını tamamladıktan sonra vefat eden çiftçiler için alınan karar!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

Milyonlarca çiftçi merakla tarımsal destekleri araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! Resmen tarih verildi! Peş peşe kontrol edin!

Bakan duyurdu! Mazot ve gübre destekleri nakit ödenecek

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, ayni verilen mazot ve gübre desteklerinin, depremden etkilenen 11 il için nakit olarak ödeneceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Tarım Bakanlığı’ndan çiftçilere peş peşe müjde! Resmen açıklandı! Çiftçiler rahat bir nefes alacak!

Kırsal kalkınma destekleri çerçevesinde altyapı projelerinin değerlendirilme süreleri, depremin yaşandığı Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da 8 Mayıs tarihine kadar, diğer illerde ise 10 Mart tarihine kadar uzatıldı.

Deprem destekleri başvuru detayları belli oldu: O süreye dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 şehirde yapılacak destek ödemelerinin detayları belli oldu. Bu kapsamda afetzede hak sahipliği başvurusu e-Devlet üzerinden ya da mahalle, köy muhtarlıkları üzerinden yapılabilecek. Talep içinse 60 günlük süre verildi.

Bankalar da depremzedeler için seferber! Bankalar, depremzedelere yönelik hangi kararları aldı? Kredi borçları ne olacak

Kahramanmaraş depreminin ardından iş ve ekonomi dünyasının yanı sıra finans sektöründen de bölgeye destek ve yardım yağıyor. Türkiye Bankalar Birliği de yaptığı yazılı açıklama ile depremden etkilenen müşterilerine yönelik aldıkları kararları ve bölgeye sağlanan destekleri paylaştı.

Milyonlarca vatandaş yararlanacak… Bu ay hesaplara tam 4.337 lira yatacak!

Devletin ihtiyacı olan kişilere ve hanelere yönelik destekleri kapsamında şartları sağlayan herkese tam 4.337 TL destek ödemesi yapılacak.  Para, hak sahibi kişilerin hesaplarına hemen yatırılacak. Pek bu desteği kimler alabilir? 4.337 TL ne zaman ödenecek?

Çiftçiler dikkat! 2023 destekleri peş peşe açıklandı! Siz de hemen bakın!

2023 yılında destek bekleyen milyonlarca çiftçiye müjde geldi. 2023 destekleri peş peşe açıklandı! Siz de hemen bakın!

Çiftçiler dikkat! Boş bırakılan arazilere hibe destekleri açıklandı!

Tarım arazilerinin atıl kalmasının önüne geçilmesi, üretime ve ekonomiye kazandırılması için Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından destek sağlanacak.

Müjdenin böylesi! Arazi sahiplerine 500 bin TL anında yatacak! Sakın kaçırmayın!

Kırsal kalkınmaya destek sürüyor ve bu kez açıklama Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nden geldi. ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemleri’nin teşvik edecek adımlar vatandaşları sevindiriyor. İşte konu ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar…

Bireysel sulama sistemlerine 500 bin lira hibe desteği geliyor! Başvurular ne zaman?

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, ‘Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Bireysel Sulama Sistemlerinin desteklenmesi konusunda bir ilan duyurusu yaptı.

ilbank destekleri Haberi

ilbank destekleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuya ilişkin Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, İLBANK aracılığıyla sağlanan hibe ve kredilerle belediyelerin halka hizmet götürülmesi noktasında çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Eylül 2016 tarihinden itibaren daha önce yeterli hizmet alamamış veya bölücü terör örgütlerine lojistik sağladıkları gerekçesiyle görevden alınan bazı belediye başkanlarının yerine kayyum atandığını dile getiren Kurum, bu belediyelerin ayağa kalkması ve halkın gerçek hizmetle buluşabilmesi için kredi ve hibe destekleri verdiklerini söyledi.

Murat Kurum, bu kapsamda kayyum atanan 23 ilde 73 belediye ve 3 ile ait su kanal idaresine talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda hibe ve kredi verildiğini söyleyerek, "Kayyum atanan belediyelerimize bugüne kadar İLBANK aracılığıyla içme suyu, kanalizasyon, arıtma tesisi gibi altyapı, park, meydan, hizmet binası, pazar yeri, çevre düzenlemesi gibi üstyapı, yol...