24 / 04 / 2024

ilçe ilçe konut satış istatistikleri

ilçe ilçe konut satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2017 yılı Haziran ayı verilerine göre İstanbul'da Haziran'da en çok konut satışı Esenyurt'ta gerçekleşti..

İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta satıldı!

TÜİK tarafından açıklanan 2017 Mayıs ayına ait konut satış istatistiklerine göre en çok konut İstanbul'da satıldı. İstanbul'da ise en çok konut satılan ilçe Esenyurt oldu..

İstanbul konut satış istatistikleri Temmuz 2015!

Türkiye İstatistik Kurumu her ay Türkiye çapında gerçekleşen konut satışlarının istatistiksel bilgilerini açıklıyor. Bu bülten, Temmuz 2015'ten itibaren ilçe bazında açıklanmaya başlandı. İşte ilçe ilçe İstanbul konut satış istatistikleri Temmuz 2015..

İstanbul'da konut sitesi aidatları 2 yılda yüzde 300 arttı! Beşiktaş, Şişli, Üsküdar... İlçe ilçe aidatlar açıklandı!

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler vatandaşların tepkilerine neden olurken, son 2 senedeki zamlar yüzde 300'e yaklaştı. Peki hangi ilçede konut sitesi aidatları ne kadar?

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akgün: Bu ilçelerimize konut yapılmalı!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Akgün Altuğ, Sakarya'nın kuzey ilçelerinin büyük bir gelişim ve dönüşüm içinde olduğunu belirterek buralarda konutlaşma ihtiyacının ön planda olduğunu belirtti.

Gürpınar Belediyesi'nden TOKİ müjdesi! 112 adet yeni konut inşa edilecek!

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, ilçedeki konut ihtiyacını karşılayacak ve ilçe ekonomisine katkı sağlayacak projeyi duyurdu. İlçeye TOKİ aracılığıyla 112 adet yeni konut ve iş yeri inşa edilecek.

İl olması beklenen ilçelerdeki gayrimenkullerin değeri artacak!

İl olması beklenen ilçelerdeki gayrimenkullerin değerinin artacağı öngörülüyor. Peki, hangi ilçeler il olacak? Konut sektöründe fiyatlar nasıl seyrediyor? İşte detaylar...

Çanakkale'nin o ilçesine büyük talep! Ev fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi!

Son yılların gözde ilçesi olan Bayramiç göç etmek isteyenlerin listesinin en başında yer alıyor. Doğası ve sosyal yapısı nedeniyle büyük talep gören bu ilçede konut fiyatları 7.5 milyona kadar yükseldi.

Kiralık ev fiyatları vatandaşın cebini yakıyor! İstanbul'un bu 3 ilçesinde konut fiyatları resmen fırladı!

Konut kira fiyatları bir çok vatandaşın gelirini geçer hale geldi. Fiyatlar her geçen gün artarken vatandaş isyan bayrağını çekti. Özellikle İstanbul'un bazı ilçelerinde konut fiyatları resmen fırladı. İşte o ilçeler...

İstanbul'un o ilçesinde konut imarlı 2 arsa satılıyor! Arsa alacaklara Mayıs fırsatı!

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Tuzla'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Deprem riskine karşı DASK tek başına yeterli değil! Mutlaka konut sigortası da yaptırın!

Depremde olası hasara karşı tek başına DASK poliçesi yaptırmak yeterli değil. Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında hasar gören konutlar için ödenen en yüksek tazminat tutarı 640 bin TL. Oysa bugün 100 metrekare konutun inşaat maliyeti 1 milyon TL civarında.

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

6 soruda TOKİ Kastamonu Sosyal Konut Projesi 2022! Kastamonu ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ Kastamonu'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Kastamonu'nun hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

5 soruda TOKİ Sinop Sosyal Konut Projesi 2022! Sinop ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merakla beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını halk ile paylaştı. Peki, TOKİ Sinop'ta kaç konut inşa edilecek? TOKİ,Sinop'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ Samsun sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Samsun ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, heyecan ile beklenen TOKİ sosyal konut projesinin detaylarını duyurdu. Peki, TOKİ Samsun'da kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Samsun'un hangi ilçelerinde konut inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Metrekaresi 3900 lira! İşte ilçe ilçe konut fiyatları

TSKB Gayrimenkul Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre sıfır konutta üç büyük şehirde en uygun fiyat Ankara'da 3 bin 900 liradan başlayan konutlardaki metrekare fiyatı 50 bin lirayı görüyor. İstanbul'da 12 bin lira ile 45 bin lira arasında değişen konut fiyatları İzmir’de ise ilçesine göre 6

ilçe ilçe konut satış istatistikleri Haberi

ilçe ilçe konut satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan 2017 yılı Haziran ayına ait konut satış istatistikleri verilere göre Türkiye genelinde Haziran ayında 97 bin 579 konut satışı gerçekleşti.


Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 970 konut satışı ve yüzde 18,4 ile en yüksek paya sahip oldu. İstanbul'da en çok konut Esenyurt'ta satıldı.


İpotekli satışlarda İstanbul 6 bin 963 konut satışı ve yüzde 19,8 pay ile ilk sırayı aldı.  Diğer konut satışlarında İstanbul 11 bin 7 konut satışı ve yüzde 17,6 pay ile ilk sıraya yerleşti. İstanbul’daki toplam konut satışları içinde diğer satışların payı yüzde 61,3 oldu. 


İlk satışlarda İstanbul 8 bin 656 konut satışı ve yüzde 19,1 ile en yüksek paya sahip oldu. İkinci el konut satışlarında da İstanbul 9 bin 314 konut satışı ve yüzde...