27 / 04 / 2024

İlhami kayhan

İlhami kayhan

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhami kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos'ta Mecidiyeköy Sarıtepe İşhanı'nda kuruldu

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Yüksek kiralar memurları isyan ettirdi!

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, Bodrum'daki yüksek kiralar nedeniyle isyan ederek lojman yapılması yönünde çağrıda bulundu. 

Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri tamamlandı!

Gümüşhane'nin Köse ilçesi Salyazı köyünde inşaatı devam eden Gümüşhane- Bayburt Havalimanı'nda dolgu işlemleri bitti. Projenin saha sorumlusu, mühendis Basri Kayhan, projeye yönelik açıklamalarda bulundu. 

İlsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İlsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi  Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli  ile  İlhami    Erbaşı tarafından kuruldu.

İmass Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmass Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli  İlhami    Maskan tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kr Yapı İnşaat Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Kayhan tarafından kuruldu.

DASK'ı olmayana afet konutu yapılmayacak!

Antalya Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü İyileştirme Şube Müdürü Perihan Akbaş Kayhan, DASK yaptırmayan vatandaşlara afet konutu üretilmeyeceğini dile getirdi. 

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

İlhami kayhan Haberi

İlhami kayhan

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhami kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos'ta kuruldu.Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Kayhan olarak belirlendi. 



Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;kendi arsaları veya başkalarına ait arsalar üzerine her türlü inşaat kat karşılığı inşaat ve taahhüt işleri yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adreS: Mecidiyeköy, Ortaklar Caddesi, Denizhan Sokak, Sarıtepe İşhanı...