26 / 04 / 2024

İlhan Yamak

İlhan Yamak

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Yamak, Hasan Mısırlı, Mustafa Emre Karakaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da kuruldu

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara'daki Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu mecliste!

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara'nın Haymana ilçesinde yer alan Yamak-Emirler mahalleleri arasındaki yol sorunu meclis gündemine taşındı..

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Onurlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onurlar Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bozkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Mahmutbey Caddesi'nde kuruldu.

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DM Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Doğan, İlhan Doğan, Şevki Mert Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Aralık'ta kuruldu.

Hasköy Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hasköy Turizm Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Murat Arer Yönetim Kurulu Başkanlığı, Güven İlhan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Doğal Atıksu Arıtma Sistemleri Çalıştayı Kocaeli'nde başladı!

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen çalıştayda konuşan Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, katılımcılara İzmit Körfezi'ndeki temizlik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Arslantaş, Fırat Çuhacı, Ömer Faruk Bedel, Samet Bedel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İlhan Yamak Haberi

İlhan Yamak

Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhan Yamak, Hasan Mısırlı, Mustafa Emre Karakaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat ve harita işleri yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Mısırlı Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Halaskargazi Caddesi, No:51 Kat:2...